Allah aşkına ne şovu yapacak? Çakal gibi gelip baygın ya da ölülerden meyve çalacak. Leş kargası gibi tip. Tamam Ace vurduğu yumruğun yarısı boşa gitti güçlü falan. Ama çakaldan fazlası değil.Yiğidim gel şu Wanoya yap yine şovunu...
Çakal demek bir övgüdür. Kurnazlık güzel bir şey.Allah aşkına ne şovu yapacak? Çakal gibi gelip baygın ya da ölülerden meyve çalacak. Leş kargası gibi tip. Tamam Ace vurduğu yumruğun yarısı boşa gitti güçlü falan. Ama çakaldan fazlası değil.
Övmek için deseydim Tilki derdim.Çakal demek bir övgüdür. Kurnazlık güzel bir şey.
Ben bunu bir övgü alıyorum.Övmek için deseydim Tilki derdim.
Güçlenmek için doğru hamleler yapmak çakallık olmuş... Kim ne derse desin yiğidim şuan şovunu yapmaya başladı. İlk Dragonun mekanı sırada Wano var. 3-5 maceraperest çapulcunun Kaido ve Bm yi indireceğini mi zannediyorsun? ?Allah aşkına ne şovu yapacak? Çakal gibi gelip baygın ya da ölülerden meyve çalacak. Leş kargası gibi tip. Tamam Ace vurduğu yumruğun yarısı boşa gitti güçlü falan. Ama çakaldan fazlası değil.
BM zaten kendi kendini indiriyor çok mesele değil o. Kaido’yu indirmek için ondan aşağı fiziksel gücü olmayan aile üyesini Luffy’nin tarafına geçirdiler. Üstüne Karasakal’la teke çıkıp hayatta kalan Marco geldi. Kaido kesen kılıç ellerinde. Drake, Kid, Law ve Luffy. Bi zahmet insin Kaido.Güçlenmek için doğru hamleler yapmak çakallık olmuş... Kim ne derse desin yiğidim şuan şovunu yapmaya başladı. İlk Dragonun mekanı sırada Wano var. 3-5 maceraperest çapulcunun Kaido ve Bm yi indireceğini mi zannediyorsun? ?