Evlat olsa sevilmez bence. Fakat WB sevmiş o da onun büyük babalığındandır.Aynen katılıyorum , oy vermedim o yüzden.Sen verdin mi?
Evlat olsa sevilmez bence. Fakat WB sevmiş o da onun büyük babalığındandır.Aynen katılıyorum , oy vermedim o yüzden.Sen verdin mi?
Sen deyince gözümde canlandı da. Güzel fikir aslında görmek ilginç olurdu.Çok hoşmuş ya bu fikir.Karasakal kas ve vücut yapmış bir şekilde geri döner.Tabii sakallı ve muhtemelen tek gözlü olarak.Karizma şekilde çizecek onu mangaka beklentim bu yönde o yüzden gizliyor şu anda.
Ya bende babasız ve çaresiz ancak annesine dayanmış bir çocukluğu olduğu izlenimi getiriyor. Biraz Usopp tarzında. Annesi ile ilgili bir durum çıkarsa diye evlat olsa sevilmezi işaretlemedim.Adam da değil , korsan gibi korsan ama . Çoğu korsandan daha korsan.Evlat olsa sevilmez bence. Fakat WB sevmiş o da onun büyük babalığındandır.
Gitseydi Kaido'nun da haberi olsaydı işler karışırdı. Jesus Burges isimli adamı da kese kağıdı takarak geldi yani sen düşün korkularını.Dressrosa'ya gitse bir kamyon şeytan meyvesi kaldırmıştı :/ Ölümsüzlük veren mi dersin, oyuncak yapan mı dersin...
Artık yonkou olduğu için bu şekilde çizeceğini ayrı bir hava vereceğini düşünüyorum tıpkı beyazsakal gibi.Artık göbekli kıvamında çizmez diye tahmin ediyorum.Tabii belli olmaz Mom gibi aynen yola devam da diyebilir.Sen deyince gözümde canlandı da. Güzel fikir aslında görmek ilginç olurdu.Çok hoşmuş ya bu fikir.
Ya bende babasız ve çaresiz ancak annesine dayanmış bir çocukluğu olduğu izlenimi getiriyor. Biraz Usopp tarzında. Annesi ile ilgili bir durum çıkarsa diye evlat olsa sevilmezi işaretlemedim.Adam da değil , korsan gibi korsan ama . Çoğu korsandan daha korsan.
903/16 da karanlık gözüküyor ama gizemli bir havası var. Çok güzel bir tespit yapmışsın ya. Cidden beğendim.Dikkatimden kaçmış benim.Artık yonkou olduğu için bu şekilde çizeceğini ayrı bir hava vereceğini düşünüyorum tıpkı beyazsakal gibi.Artık göbekli kıvamında çizmez diye tahmin ediyorum.Tabii belli olmaz Mom gibi aynen yola devam da diyebilir.
Katılıyorum.Ama adamın vizyonu başka ille WB ile kıyıdan köşeden alakalı tiplere musallat olmak.Dressrosaya gitse manga final yapardı orda.Dressrosa'ya gitse bir kamyon şeytan meyvesi kaldırmıştı :/ Ölümsüzlük veren mi dersin, oyuncak yapan mı dersin...