Rica ederim. Adında boşuna D harfi yok.Nefret ediyorum bu adamdan vücudu nasıl bu kadar dayanıkla anlamış değilim.
Eline sağlık smoker..
Öyle oldu.İD konusu ile karıştı sanırım xD
Rica ederim. Adında boşuna D harfi yok.Nefret ediyorum bu adamdan vücudu nasıl bu kadar dayanıkla anlamış değilim.
Eline sağlık smoker..
Öyle oldu.İD konusu ile karıştı sanırım xD
Geçici bir süre tabikide =)kardeş kafama bişey takıldıda "Karasakal fiziksel olarak dokunduğu kişilerin gücünü iptal eder" diyor ya burda geçici bir süre iptal etmek mi yoksa bir daha asla kullanamamaktan mı bahsediyor
Teşekkürler.sinir bozucu bi adam bu
eline saglık
Ben yazanı çeviriyorum.karasakal shichibukailikten atıldı diye biliyorum. istersen şu son maddeyi değiştir.
"- Karasakal Crocodile görevinden alındığı için Logia türü olan tek Shichibukai'dir."
sanırım logia kullanıcısı shichibukai kalmadı .
Ne zaman atıldı kesin oldugunu bılmıyorsan böyle cümleler kurmamalısın.karasakal shichibukailikten atıldı diye biliyorum. istersen şu son maddeyi değiştir.
"- Karasakal Crocodile görevinden alındığı için Logia türü olan tek Shichibukai'dir."
sanırım logia kullanıcısı shichibukai kalmadı .
Bu karanlığın antisi yok. Ben çok düşündüm.merak ettigim birşey war.arabastada luffy smokerden kaçarken onu Ace durdurdugunda sen dumansın ben alev birbirimize bişey yapamayız cınsınden bısıler demıstı.bu karanlıgın antisi bizim kizaru amcanın ışık olabilir mi acaba
Zaten vurdu ama bir şey olmadı.bide şu yandan bakayım olaya hani logia olmasına ragmen fiziksel darbeleri yior fakat cok dayanıklı diorya eeee dayanıklılıgında bi sınırı war luffy bile gear 2 deyken haki ile savunma yapan hebihime kardeşlerin canını yaktı acaba marslaha bı jet pistol veya jet bazooka kendıne getirir mi dersin