Adamın sağ kollara karşı üstünlüğü sadece dayanıklılık olur.Marco dediğin adam o hasarlardan sonra gayet devam eder.Kata o hasarları yemez.King de dayanır vesaire.MF'deki handikaplı,yaralı WB'nin şu anki Linlin,Kaido falan etmeyeceği de bariz bence.
O beyazsakal tamam dünyanın en güçlü adamı değildi artık o halde ama hala bir imparator edecek güce sahipti.Akainu'ya yaptıklarından anlaşılıyor bu.Hani yine imparator seviyesi değil derken şu şekilde diyebilirsin.Tüm saldırıları alıyordu çok yaralandı falan gardını almıyordu tarzında.İmparatorlar o hasarları yemeyebilirdi evet ama beyazsakalın saldırı gücü değişmemişti sonuç olarak.Deprem hala aynı depremdi bilek gücü yine aynıydı.Tek elle gemi durduruyordu adam.O bakımdan seviyesi düşse bile savunma yönünden düşmüştü atak gücü hala aynıydı beyazsakalın.Adamın sağ kollara karşı üstünlüğü sadece dayanıklılık olur.Marco dediğin adam o hasarlardan sonra gayet devam eder.Kata o hasarları yemez.King de dayanır vesaire.MF'deki handikaplı,yaralı WB'nin şu anki Linlin,Kaido falan etmeyeceği de bariz bence.
Teach çok küçümseniyor.Ben Ace'i o kadar rahat paketleme sebebini sağ kollardan güçlü olmasına yoruyorum şahsen.Mesela adam bir vuruyor Ace boynum kırılacaktı diyor öyle bir fiziksel gücü var.Sağ kolları bu şekilde hayal edemiyorum.Örneğin Marco aynı tekmeyi atsa Ace boynunun kırılacağını söylemezdi.Garp misali kaba kuvvet sahibiydi Teach.
Bu adam bir sağ kol etmeseydi Gura Gura meyvesini de aldığında en fazla amiral ederdi.Ancak şu an görüyoruz ki imparator koltuğuna kurulmuş.