Depremliyken Akainudan topukluyor, absürt durmaz.Belki yine savaşmadan kaçar Teach.
Karşısına alıyor da direkt topukluyor, WByi öldürtüp, depremi alana kadar da Marcolarla karşılaşmıyor. Buna ne kadar karşısına almak denirseHaberdardır ona göre bir şeyler yapar heralde dedim. Sonuçta o meyveyi aldıktan sonra denizlerdeki en büyük tayfayı karşısına alıyor.
Seninki senin için gelecek diyor, koltuğunda gözü var alır orayı diyor. Bilmiyorum artık Shanks'ın yalancısıyızDepremliyken Akainudan topukluyor, absürt durmaz.
Karşısına alıyor da direkt topukluyor, WByi öldürtüp, depremi alana kadar da Marcolarla karşılaşmıyor. Buna ne kadar karşısına almak denirse
Luffy için de KK olacağı üzerine bahse girdi yahu. Herkes Katakuri kim Luffy karşısında demiyor arkadaş. Güçlenmesi bir süreç zaten.Seninki senin için gelecek diyor, koltuğunda gözü var alır orayı diyor. Bilmiyorum artık Shanks'ın yalancısıyız
Konunun Yamili Teach olduğunun farkındasın değil mi? "1 haftaya beyaz atletinle Erman Toroğlu izlerken seni geminden atacak" demiş gibi bahsediyorsunSeninki senin için gelecek diyor, koltuğunda gözü var alır orayı diyor. Bilmiyorum artık Shanks'ın yalancısıyız
Yani düşün adam haklı olabilirLuffy için de KK olacağı üzerine bahse girdi yahu. Herkes Katakuri kim Luffy karşısında demiyor arkadaş. Güçlenmesi bir süreç zaten.
Yami Teach için söylüyor zaten o sözleri, o zamanlar Teach'in Beyazsakal'ın meyvesi ile ilgili nasıl bir planı olabilir daha hiç bir şey belli değildi.Konunun Yamili Teach olduğunun farkındasın değil mi? "1 haftaya beyaz atletinle Erman Toroğlu izlerken seni geminden atacak" demiş gibi bahsediyorsun
Arkadaş soru Zirve Teach vs Katakuri değil. İki sene önceki Yami Yami Teach vs Katakuri soru.Yani düşün adam haklı olabilir
Yami Teach için söylüyor zaten o sözleri, o zamanlar Teach'in Beyazsakal'ın meyvesi ile ilgili nasıl bir planı olabilir daha hiç bir şey belli değildi.
Şu romanla birlikte daha iyi anlaşılacak.abovvv
Yami Teach'ten bahsediyor adamArkadaş soru Zirve Teach vs Katakuri değil. İki sene önceki Yami Yami Teach vs Katakuri soru.
Teach'in tehlikeli olduğunu biliyor. Çünkü nasıl sinsi bir tip olduğunu kendisi özellikle görmüş. Ben diyorum ki Luffy için de KK olacak bahsine girdi. Kim Luffy için Katakuri'de kim diyor? Daha yeni yeni o seviyelere geldi. Teach de Shanks ile dövüşerek seviyede olmadığını kendi kabul etti zaten. Eee? Herkes iki sene önceki Teach'i Yonkou seviyesi sanıyor.Yami Teach'ten bahsediyor adam
Shanks konuşma yaparken Teach nerdeydi hangi gücü vardı bırakın bu işleri ya