Senin güç dengelerini yiyeyim ben.Bir Kaido Bm beklemiyorum zaten Teachten.Eski üçlü seviyesinde bile değil Teach.
Sıralama yapacak olursam Kaido>Sakazuki>Bm>Aokiji>Kizaru=Şenks>Teach gibi bir şey düşünüyorum.
Senin güç dengelerini yiyeyim ben.Bir Kaido Bm beklemiyorum zaten Teachten.Eski üçlü seviyesinde bile değil Teach.
Sıralama yapacak olursam Kaido>Sakazuki>Bm>Aokiji>Kizaru=Şenks>Teach gibi bir şey düşünüyorum.
At fava bekle Şu ana kadar ki tek yanılgım Bmyi Amiral altı görmemdi.Fiziksel olarak bu kadar üstün beklemiyordum.Senin güç dengelerini yiyeyim ben.
Bak bende böyle düşünüyorum.Senden biraz(baya) farklı ama idare et.:/At fava bekle Şu ana kadar ki tek yanılgım Bmyi Amiral altı görmemdi.Fiziksel olarak bu kadar üstün beklemiyordum.
Bütün yonkoular ve Amiraller Teachi yer.Bak bende böyle düşünüyorum.Senden biraz(baya) farklı ama idare et.:/
Mf WB-Kaido-Shanks
BM-Teach
Amiraller
İlla karakterler arasında güç hiyerarşisi kurmaya gerek yok bence.Amirallerin hepsinin birbiri karşısında şansı vardır.Mesela bu yüzden şu şundan üstündür demiyorum.Ha tabii son zamanlar da Aka'nın filo amirali olması dolayısıyla amiral seviyesinden BM-Teach seviyesine çıkmış olma ihtimalini yüksek görüyorum ama tamamen görene kadar emin olamıyorum.
Yonko olmuş adam sonuçta.Ve aradan 2y gibi bir zaman geçmiş.Sırf yonko ünvanı yoktur.O ünvanın altını dolduruyordur.İllaki en güçsüz gördüğüm yonko olan BM'nin seviyesine giriş yapmıştır.Bütün yonkoular ve Amiraller Teachi yer.
Yeni bir yanılgıya daha hazır ol genç adam.Bütün yonkoular ve Amiraller Teachi yer.
Yonkou demek 4 en büyük organizasyon demek.4 en güçlü korsan demek.Teach 4. en gùçlü korsan olabilir ama bu demek değil ki Amiral alacak.Yonko olmuş adam sonuçta.Ve aradan 2y gibi bir zaman geçmiş.Sırf yonko ünvanı yoktur.O ünvanın altını dolduruyordur.İllaki en güçsüz gördüğüm yonko olan BM'nin seviyesine giriş yapmıştır.
Neyse amiralleri bende çok savunurum.Onların karşısında bir tartışmaya girmeyi reddediyorum.Yonkou demek 4 en büyük organizasyon demek.4 en güçlü korsan demek.Teach 4. en gùçlü korsan olabilir ama bu demek değil ki Amiral alacak.
Teach olur da amiral alırsa ulaş bana bir yerlerden.Yeni bir yanılgıya daha hazır ol genç adam.