@Hakili Yumruk
o yumruklar gençlik esintileri veriyor diyorum ama bir amirali iki vuruşta alacak bir kişi de yok diyorum.
o yumruklar gençlik esintileri veriyor diyorum ama bir amirali iki vuruşta alacak bir kişi de yok diyorum.
Ben de benzer şeyler söylüyorumZaten hasta hali güçsüz olsa tanıtılırken söylenirdi.Bir zamanların en güçlüsü diye.Adam yaşlı ve hastayken tanıtıldı bize.Adamın ölüsü bile yonkou alıyor.
Baktım.Sen de bu resme dikkatle bak öyleyse.
https://i.gyazo.com/d48fcf2789948b231f925b57277457fc.png
Balığa nasıl kol verdiğini herkes biliyor.balığa kol vermekten iyidir herhalde.
Bu neyi kanıtlıyor ? Wb de meydan savaşına konsantre olmuşken yiyor kılıcı.Balığa nasıl kol verdiğini herkes biliyor.
Anlamsız bir şey öne atarak hiç bir şeyi kanıtlayamazsın.
Marco'yu Kata'yla ve Jozu'yu Ace'yi Cracker'le kıyaslayınca aman aman bir fark göremiyorum ben.En azından diğerlerine net bir üstünlük sağlayacak kadar üstünlükleri yok.Ben derim. Tayfası için dünyanın en güçlü korsan tayfası denildi. Beyazsakal dünyanın en güçlüsü olduğu için bu denilmiş olamaz. Gerçek hayata uyarlarsak, dünyanın en iyi futbolcusunun olduğu takım dünyanın en iyi takımı olmuyor mesela.
Korsan Kral hususunda, One Piece'e en yakın kişi lafından ne anlıyorsan, öyle yorumla.
Son mesajımı yazayım. Cevap yazmazsan sevinirim. Adamın kendisi dedi sonsuza kadar en güçlü kalamam. Sana kalsa iki yumrukta Amiral indiriyor, ölüsü Yonko ediyor.Ben de benzer şeyler söylüyorum
Baktım.
Sonuç: WB hasta, sağlığı yerinde değil, eskiye göre durumu çok iyi değil vesaire vesaire de ünvan haala onda mı? Onda. Daha neyini tartışıyoruz anlamıyorum.
Ben de diğer Yonko ile Beyazsakal arasında çok fark görmüyorum, ama mangaka daha güçlü demişse, daha güçlüdür.Marco'yu Kata'yla ve Jozu'yu Ace'yi Cracker'le kıyaslayınca aman aman bir fark göremiyorum ben.En azından diğerlerine net bir üstünlük sağlayacak kadar üstünlükleri yok.
Opa en yakın kişi sözüde onu en güçlü yapmaz ki.Sonuçta bu adam gençliğinde gerçekten opa en yakın kişiydi.Ama yaşlılığın da diğer yonkolara ''kral'' dedirtebilecek kadar üstün olduğu bir alan göremiyorum.
@Eustass Captain Kidd
İki vuruşta bir amirali almasına çok bakmıyorum ben.Aka'da tek yumrukta ölümcül bir hasar verdi.Kaldı ki bunu WB'den darbe aldıktan sonra yapabildi.
Ben dediğim gibi ünvanın üstünde kaldığını düşünüyorum ama hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz tabii.Görüş farklılığı diyeyim.Ben de diğer Yonko ile Beyazsakal arasında çok fark görmüyorum, ama mangaka daha güçlü demişse, daha güçlüdür.