Gura Gura Garp'ta olsa korsan çağı başlamadan biterdi. Ama meyvesiz olması daha güzel.Garp'a zoan meyve versek diyeceğim de Reyizin kendi yapısı zaten zoan gibi duruyor... Garp'ın meyve aksine gücünü bile kisabilir. Öyle bir azman kendisi.
Gura Gura Garp'ta olsa korsan çağı başlamadan biterdi. Ama meyvesiz olması daha güzel.Garp'a zoan meyve versek diyeceğim de Reyizin kendi yapısı zaten zoan gibi duruyor... Garp'ın meyve aksine gücünü bile kisabilir. Öyle bir azman kendisi.
Neyse fazlasıyla eglendik felan. WB'ye de haksızlık etmeyelim. Ciddi olacaksak pek bir şey değişmezdi diyelim. Ama Garp'ın sadece yumruklariyla bu seviyede olması kendini acayip karizma yapmıyor değil.Gura Gura Garp'ta olsa korsan çağı başlamadan biterdi. Ama meyvesiz olması daha güzel.
Mf benim için saçma bir arc zaten. WB reyizi de severim. Ama ben yeri gelince kendi sevdiğim karakterle bile dalga geçiyorum.Neyse fazlasıyla eglendik felan. WB'ye de haksızlık etmeyelim. Ciddi olacaksak pek bir şey değişmezdi diyelim. Ama Garp'ın sadece yumruklariyla bu seviyede olması kendini acayip karizma yapmıyor değil.
Ama Wb'nin güç azalması daha fazla. Garp yaşlanmış. Wb ise hastalıkla da boğuşuyor.Aynı şekilde max Garp da. Adam yaşlanmasına rağmen dinç duruyor bir de. Güç farkı işte.
Ben hep Garp zirve diyordum ama hala zirveye koymamaya çalışanlar var. Lafım sana değil ha.
Benim için en kötü ihtimalle eşittirler.
Garp'ın pozu var ya bu bölğmde. Yonko amirak dövüşü sonucunda böyle bir hal alırlar gibi. Akainu Aokoji dövüşü çıkmaz sanırım.Tek atma gibi bir durum olmaz. Veyahut rahatlıkla yenemezler. Ciddi farktan kastım budur.
Sabah akşam boyum kadar testiden sake içersen olacağı buAma Wb'nin güç azalması daha fazla. Garp yaşlanmış. Wb ise hastalıkla da boğuşuyor.
Adam hastalığı bile yenmişAma Wb'nin güç azalması daha fazla. Garp yaşlanmış. Wb ise hastalıkla da boğuşuyor.
Ben dof'un wb 'den korktuğunu hatırlamıyorum ayrıca kuzanla karşılaştığında umursamasa smoker rahmetli olmuştu. Birde yakalanması durumunda denizciler sadece hapise atar ama kaido ona neler yapar onuda hesaba katmak gerek ha bence dof en fazla sağ kol seviyesindedir o ayrı@William cutting
Şu amiraller çok küçümseniyor geyiği de baydı ya bence. Kimsenin amiralleri küçümsediği yok bence ama tutup silüetleri daha yeni yeni vücut bulmuş, korsanları anlatan serideki 4 imparator diye anılan korsan karakterleri de Fujitora'yla falan dengelersen biraz tepki yiyebilirsini
Amiral yonko denkleminde ki en güzel turnusol Doflamingo bence. Adamın karşısına Fuji geçiyor Kuzan geçiyor adamın umrunda değil. Ama Law den den mushide bir Kaido diyor adam deliriyor