Niye adam mı değil hahaMF'yi geçtim normalde bile dünyanın en güçlü adamı ünvanı havada kalıyor. Garp bu ünvanın kapsadığı kişilere dahil değil herhalde.
Niye adam mı değil hahaMF'yi geçtim normalde bile dünyanın en güçlü adamı ünvanı havada kalıyor. Garp bu ünvanın kapsadığı kişilere dahil değil herhalde.
Niye adam mı değil haha
Kutsallarla uğraşmamak için herhalde. Ünvanı alsa her işi ona yaptıracaklardı. Kaptanını dövdüğün adam var. Sen varken ona en iyisi diyorlar. İlginç işler.Adam değilse tabi.
Meyve gücünden dolayı demişler. Bir deprem yapsa milyonlarca insanı katleder. Yoksa bire bir dövüşte bahsi Garp'a yatırcan. Aklını almıştır WB'nin.Kutsallarla uğraşmamak için herhalde. Ünvanı alsa her işi ona yaptıracaklardı. Kaptanını dövdüğün adam var. Sen varken ona en iyisi diyorlar. İlginç işler.
Şu Garp meyve yese ne olacakmış ben onu merak ediyorum? Bir Zoan vereceksin, zaten vurdu mu bayıltıyor. Herhalde tek yumruk ile direkt yok edecekti.Meyve gücünden dolayı demişler. Bir deprem yapsa milyonlarca insanı katleder. Yoksa bire bir dövüşte bahsi Garp'a yatırcan. Aklını almıştır WB'nin.
Genel olarak alsalar ne fark edecek :/Oha sonıca bak anketin. Millet geneli olarak mı aldı nedir?
Mf la mf. Marco onaylı bilgiler var. Güçten düşmüşte bu seri HxH değil ki adam Netero olsun.