Arc sonunda evet.Mf'nin en güçlüsü Garp.
Arc sonunda evet.Mf'nin en güçlüsü Garp.
KK ile başabaş dövüşebilen ve yaşlansa da sapasağlam ADAM MONKEY D. GARP.Arc sonunda evet.
Akainu'yu bir zahmet havlatsın. Ama Akainu'ya olan öfkesi geçip de Shanks gelince kinle ona bakmasın. La arc sonu Shanks gelmişti de mi? Arc sonu da en güçlü adam değil.KK ile başabaş dövüşebilen ve yaşlansa da sapasağlam ADAM MONKEY D. GARP.
Wb ne Mf'nin ne de dünyanın en güçlüsüydü o zaman. Zirve döneminde olabilir ama O arc değildi. Garp reyiz ise en fazla yaşlılıktan dolayı biraz güçten düşmüştür. Sengoku tut la beni demese Akainu'yu köpek gibi havlatacaktı reyiz.
Zaten torunu olarak gördüğü birini korsan olması nedeniyle kaybetmiş. Diğer torunu da o adam yüzünden korsan olmuş. Kinle bakması normal.Akainu'yu bir zahmet havlatsın. Ama Akainu'ya olan öfkesi geçip de Shanks gelince kinle ona bakmasın. La arc sonu Shanks gelmişti de mi? Arc sonu da en güçlü adam değil.
En iyisini Dadan reis bilir!Zaten torunu olarak gördüğü birini korsan olması nedeniyle kaybetmiş. Diğer torunu da o adam yüzünden korsan olmuş. Kinle bakması normal.
Neyse haksızsın deyip geçiyorum.
En iyisini Dadan reis bilir!
En güçlü adam oysa, vay one piece dünyasının haline diyorum.
Doğruları...