Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?

• Kullanılan toplam oy
    396
Kapıştıklarına dair emare yok.Mangaka aynı anda 4 farklı vsyi gösteremez sonuçta.Ha başka yere bakmış ha bakmamış soğuk hava saldırısından nasıl kaçacaksın ki ? Kol da Jozu düşünce kendi kendine kırılıyormuş.Bende geçen öğrendim.Ek bilgi olsun :D

Kadına etki edemediğinden ne kadar güçlü bilemiyoruz işte.Yahu bir düşün Kizaru lazer ile kendini savunamayan Bmye hasar veremeyecek mi ? Boncuk gibi deler be.Lakin bu saldırı hasar verememiş bile.Sende biliyorsun ki o saldırı zirve adamlar için çerez ama niye uzatıyorsun onu anlamadım.
Kapıştıklarına dair emare yok mu? Unutmuşsun demek ki.:D Gayet kapışıyordu. Aokiji'nin sözü zaten belli ediyor da kapıştıklarını. Karşında ben varken dikkatsiz davranma diyor. Ve sonra veriyor ayarı. Burdan sen ne çıkarırsın bilmiyorum artık.:S

Kadına etki etmiyor. Çünkü kadın çok sağlam. Top ile tüfek ile bir tutuyorsan da sen bilirsin. Ama Kizaru'nun saldırısı ile kıyaslanabilir o saldırı. Diğer adadan görüyorlar saldırıyı.:D Daha üstte bile olabilir.

Bu arada WB'yi ezmek için söylüyormuş gibi gözüküyorsa silin onu aklınızdan. Yani ortada olan şeyleri yazıyoruz hacı. Dediklerimin hepsi var Manga'da.:S

Kapıştıklarına dair emare yok mu? Unutmuşsun demek ki.:D Gayet kapışıyordu. Aokiji'nin sözü zaten belli ediyor da kapıştıklarını. Karşında ben varken dikkatsiz davranma diyor. Ve sonra veriyor ayarı. Burdan sen ne çıkarırsın bilmiyorum artık.:S

Kadına etki etmiyor. Çünkü kadın çok sağlam. Top ile tüfek ile bir tutuyorsan da sen bilirsin. Ama Kizaru'nun saldırısı ile kıyaslanabilir o saldırı. Diğer adadan görüyorlar saldırıyı.:D Daha üstte bile olabilir.

Bu arada WB'yi ezmek için söylüyormuş gibi gözüküyorsa silin onu aklınızdan. Yani ortada olan şeyleri yazıyoruz hacı. Dediklerimin hepsi var Manga'da.:S
İşte bir şey çıkmıyor ordan.Jozu vurduktan sonra iki tane sahne var.Birisinde koldan donmaya başlıyor ikincide komple donuyor.

Top tüfek ile kim bir tutuyor ? Ben amiraller ile kıyaslıyorum ya sabahtan beri ?!

Mangada olanlar ile biz de bu adam en güçlü diyoruz işte.Hasar alması onu zirveden indirmiyor.

İşte bir şey çıkmıyor ordan.Jozu vurduktan sonra iki tane sahne var.Birisinde koldan donmaya başlıyor ikincide komple donuyor.

Top tüfek ile kim bir tutuyor ? Ben amiraller ile kıyaslıyorum ya sabahtan beri ?!

Mangada olanlar ile biz de bu adam en güçlü diyoruz işte.Hasar alması onu zirveden indirmiyor.
Adamı hasar alıyor diye övüyonuz.:D Yahu o top gülle etki etmiyor işte Kadına. Kizaru'nun da bir iki ışını Aokiji'nin dondurmasıyla da aradan çıkacak tipler değil bu Yonkou'lar. Neyse ben kaçar hacı bu iş uzayacak yoksa.:D

Bu neyi kanıtlıyor ? Wb de meydan savaşına konsantre olmuşken yiyor kılıcı.
Dediğimi yanlış anladın Shanks'ın kol kaybetmesi editörün işin içine dram katmak istemesinden dolayı.
Eğer öyle olmasaydı Shanks içinde aynı muameleyi yapardım.
WB dediğimiz adam koskoca Yonkou bana WB kenboshokuna(yanlış yazdım dimi? :D) kullanamıyor demeyin. Hastalığın dolayı zayıf düşmüş bu belli bir şey.

Beyler, beyler, beyler. Ve bayanlar :) Yorumları görünce haki dediğimiz şeyin serideki en büyük güç olduğu kavranmamamış demekten kendimi alamıyorum. Şu seride tillah ol, haki olmadan bir yere kadar.

İşte Wb'nin durumu da budur. Wb gençliğinde hatta Mf'den 3-5 sene önce bile en güçlüydü. Lakin hastalığı onu perişan etti. Haki kullanamadı. Kullanamayınca ne olur ? 3 metre kılıç sana doğru uçuyorken Sengoku'nun keçisine baktığı gibi bakarsın :) Hee, Squardo'nun verdiği hasarı bir yonkou veremez demek Op tarihinin en komik savunmalarından biri olur. O toplara hiç girmeyin. Bugün Shanks denilen azman Squardo'dan 500 kat hızlı. Squardo ne olduğunu anlamadan 7 sülalesini düdükler adamın :) Böyle azmanlara karşı dövüşürken salt dayanıklılığının arkasına sığınırsan delikli kova olursun.

Hakinin oturmamış olması ya da belirgin bir şekilde gösterilmeyişi, hakinin daha Arlong Park'a gelmeden mangakanın aklında olup işlendiği gerçeğini değiştirmiyor. Kendimizi kandırmayalım.

Her yonkounun Wb'den dem vurması olayını da farklı yerlere çekmeyelim. Bu hadiseler Wb'nin gençliğinde ve sağlığında ne kadar muazzam biri olduğunu ve yerinin Diğer yonkoulardan farklı olduğunu, Tam bir efsane olduğunu gösteren şeyler. Lakin MF farklı. Ordaki halinin en güçlü olmadığı barizdi. Mangaka bunu en yakın adamı Marco, Wb'nin geçmişini bilen Croco, Akainu ve karakterin taa kendi ağzından söyletiyor. Daha ne yapsın ?

Imkanları çok zorlamamak lazım :)

Adamı hasar alıyor diye övüyonuz.:D Yahu o top gülle etki etmiyor işte Kadına. Kizaru'nun da bir iki ışını Aokiji'nin dondurmasıyla da aradan çıkacak tipler değil bu Yonkou'lar. Neyse ben kaçar hacı bu iş uzayacak yoksa.:D
Sorma yahu. WB'yi çok severim ama gelenden geçenden mermi, kılıç darbesi yiyorsan olmaz o iş. Aldığı onca hasara rağmen ayakta kalması yine inanılmaz ama bunlar kaçılması ya da savunma yapılması gereken saldırılar. O hastalığına rağmen Yonkou mevkiisini korumuş ama MF'ye gelmeseydi daha ne kadar koruyabileceğini kimse bilemez. Hastalığı ciddi boyutlara ulaştığı anda artık en güçlü olmaktan çıktı.
O haline en güçlü diyenler WB'yi gençliğinde 2 yonkou'ya bedel olarak görüyorlar heralde.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık