Kapıştıklarına dair emare yok mu? Unutmuşsun demek ki. Gayet kapışıyordu. Aokiji'nin sözü zaten belli ediyor da kapıştıklarını. Karşında ben varken dikkatsiz davranma diyor. Ve sonra veriyor ayarı. Burdan sen ne çıkarırsın bilmiyorum artık.:SKapıştıklarına dair emare yok.Mangaka aynı anda 4 farklı vsyi gösteremez sonuçta.Ha başka yere bakmış ha bakmamış soğuk hava saldırısından nasıl kaçacaksın ki ? Kol da Jozu düşünce kendi kendine kırılıyormuş.Bende geçen öğrendim.Ek bilgi olsun
Kadına etki edemediğinden ne kadar güçlü bilemiyoruz işte.Yahu bir düşün Kizaru lazer ile kendini savunamayan Bmye hasar veremeyecek mi ? Boncuk gibi deler be.Lakin bu saldırı hasar verememiş bile.Sende biliyorsun ki o saldırı zirve adamlar için çerez ama niye uzatıyorsun onu anlamadım.
Kadına etki etmiyor. Çünkü kadın çok sağlam. Top ile tüfek ile bir tutuyorsan da sen bilirsin. Ama Kizaru'nun saldırısı ile kıyaslanabilir o saldırı. Diğer adadan görüyorlar saldırıyı. Daha üstte bile olabilir.
Bu arada WB'yi ezmek için söylüyormuş gibi gözüküyorsa silin onu aklınızdan. Yani ortada olan şeyleri yazıyoruz hacı. Dediklerimin hepsi var Manga'da.:S