Herkese kızgın atıp trollük yaptığı için.Bu arkadaş neden engellenmış aşırı iyi çar
Herkese kızgın atıp trollük yaptığı için.Bu arkadaş neden engellenmış aşırı iyi çar
... Bir şey derdim de demiyeyim. Kimin kime secde ettiği belliWb dünyanın en güçlü çöpüydü.Rogerin hep gölgesinde kalan zavallının tekiydi eys adam olsaydı babası gibi muhteşem birini dışlamayıp vebeye bubaa demezdi.
Haklısın,Kizaruya dövüşürken kara kral terler içindeydiWb yi şimdiye göre yorumlarsak benim gözümde sağ kol un bir tık üstü diyebilirim.Wb zirve döneminde o ünvanı almış.Her karakterin en iyi olduğu bir nokta var.Bazıları yaş güçten düşme vb bunları hiç düşünmeden zamanında güçlüyse gene güçlüdür diyerek basitçe geçiştiriyor.Kara Kral dan bizzat duyduk bu yaş güçten düşme muhabbetini.
Kaido neden alamıyor Shanks alıyorken?Savaşın başındaki Wb'yi BM veya Kaido yenemezdi. Shanks bence yenerdi Garp ise net yener zaten. Dolayısıyla değildi diyorum yine yeniden. Birine dünyanın en güçlüsü diyorsan o adam adil bir dövüşte karşısına çıkacak bütün rakipleri yenebiliyor olmalı. Wb bunu yapamazdı
Onda Wb'yi indirecek savaşın sonlarında ayakta durmasını ve devam etmesini sağlayacak irade yoktur. Kısaca onda o gt yoktur diyelim.Kaido neden alamıyor Shanks alıyorken?