Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    92
Hayır sanmıyorum. Kazanamayacağını biliyordu. Bu yüzden kendini tutma gereği duymadı. Zaten öyle biri değil Garp. Mesela MF'de eğer dövüşe başlasaydı kendini asla tutmazdı. Bu yüzden ikilemde kaldı.

1) kuzanın öldürmeye savaştığı tamamen kendi sözü.
2) gözyaşı dondurma diye bişey yok aynı burnundaki sarkıt kafadada çıkıyor.
3) sen garpla kuzanı çok ayrı ligin adamı alıyosun anlaşılan ama savaşları pek bunu göstermiyor kuzanda anca takım çalışması ile yendik diyor oysa.
4)Diyosunki garp pes etti kuzan kendini tuttu ortada çaresizlik olması lazım bunun için,niyeyse savaşa bi bakıyoruz delinse dahi eşit çarpışabilen garp en sonda offscreen kaybedene kadar tüm dövüş boyu üstün taraf bu adam pes etcek yani.👏
Mental nerf falan ne zırvalar uyduruyonuz yav. O zaman her vasıfsız elemana mental nerfli deyip vasıfsızlığını yok sayalım.
senin kaıdo linlin gidince kendini alkole verip kizarunun teklediği gear4'den dayak yiyordu misal offscreen belkide yaşanmamış bi savaştan adama vasıfsız demek zaten telefon konuşmasından güç ölçeği yapan birine çokda sırıtmıyor şaşmadım bu yorumu görünce.

Kuzana düz yumruk atan adam.

2 saniyede kuru kafanın önüne uçup
Acoclu saldırı kullanıyor.

3) sen garpla kuzanı çok ayrı ligin adamı alıyosun anlaşılan ama savaşları pek bunu göstermiyor kuzanda anca takım çalışması ile yendik diyor oysa.
4)Diyosunki garp pes etti kuzan kendini tuttu ortada çaresizlik olması lazım bunun için,niyeyse savaşa bi bakıyoruz delinse dahi eşit çarpışabilen garp en sonda offscreen kaybedene kadar tüm dövüş boyu üstün taraf bu adam pes etcek yani.👏
senin kaıdo linlin gidince kendini alkole verip kizarunun teklediği gear4'den dayak yiyordu misal offscreen belkide yaşanmamış bi savaştan adama vasıfsız demek zaten telefon konuşmasından güç ölçeği yapan birine çokda sırıtmıyor şaşmadım bu yorumu görünce.

Kaidou kimseden dayak yemedi. Adam hasar almaktan zevk alıyor, bu dayak yediği manasına gelmez. O zaman Momono ve Killer de Kaidou’yu dövdü diye söyle. Bu aklına yatıyor mu?

Ayrıca Garp’ın güçlü olması, vasıfsız olduğu gerçeğini değiştirmez. Garp bizzat gidip Ace’in ve Wb’nin canını kendi alsaydı, tavrını net ortaya koysaydı, biz de delikanlı adam der geçerdik. Onun yerine boş boş “keşke korsan olmayaydın” edebiyatı yapıp hiçbir icraatte bulunmaması kendisine büyük eksi yazdı. Hadi Ace mevzusunda vasıfsızlık yaptı diyelim, Teach’e niye tavrını koyamadı? Gidip haddini bildiremedi? Sengoku bile Garp’tan fazla icraat yaptı Marineford’da.

Attığın ilk panelde Garp Shşryu'nun saldırısına sadece bir çizik diyor. Kuzan'da endişelenmiştim diye tepki veriyor. Garp'da hala yumuşak davranıyorsun diyip saldırıyor.
Kuzan %100 kendini tutuyor.

Attığın ilk panelde Garp Shşryu'nun saldırısına sadece bir çizik diyor. Kuzan'da endişelenmiştim diye tepki veriyor. Garp'da hala yumuşak davranıyorsun diyip saldırıyor.
Kuzan %100 kendini tutuyor.
Karakterin savaş sonrası sözü öldürmeye savaştığını doğruluyor ?
Endişelenmiştim seni ben deldim en son shiryunun 10 katı delik açtım kuzanın savaş içi sözleri bişeyi etkilemez savaş sonrası açıklamadan sonra örn: gojo vs sukuna savaşta gojo sukunadan güçlüyüm diyordu savaş sonrası onu yenemem diyor kısaca kuzan üzüle üzüle dahi olsa tarafını seçip tüm gücü ile öldürmeye çalıştığını açıkça itiraf etti
Kaidou kimseden dayak yemedi. Adam hasar almaktan zevk alıyor, bu dayak yediği manasına gelmez. O zaman Momono ve Killer de Kaidou’yu dövdü diye söyle. Bu aklına yatıyor mu?

Ayrıca Garp’ın güçlü olması, vasıfsız olduğu gerçeğini değiştirmez. Garp bizzat gidip Ace’in ve Wb’nin canını kendi alsaydı, tavrını net ortaya koysaydı, biz de delikanlı adam der geçerdik. Onun yerine boş boş “keşke korsan olmayaydın” edebiyatı yapıp hiçbir icraatte bulunmaması kendisine büyük eksi yazdı. Hadi Ace mevzusunda vasıfsızlık yaptı diyelim, Teach’e niye tavrını koyamadı? Gidip haddini bildiremedi? Sengoku bile Garp’tan fazla icraat yaptı Marineford’da.
1)normalde gear4 darbelerinden kaçarken linlin ölünce darbe yiyor ? Dediğim anlaşılmadı galiba konuyu başka yerlere çekme.
2) garp ace'i büyüttü denizciliğe teşvik etti elinden geleni yaptı her boş zamanında büyümesini gözüyle görüp torunu yerine koyduğu birini öldürmeyi seçmemesi onun dedeliğinin göstergesidir luffye izin verdi adam savaşta torunlarına kıyamadığı belli
Marıneford savaşında vasıfsız dediğin adam bişey yapmaya çalışmadı teach geldi shanks geldi savaş bitti.
3) shanks gelmese aksiyonu görürdük görmediğimiz şey için konuşamayız.
4) onu bunu geçtimde adam niye kendi torununu öldürcek,bu dediğin olsa tek adam diycek kişi sen olursun muhtemelen işi yüzünden ailesini öldürdü olur garpın anlayışı ailesini işinin önüne koyuyor zaten. Karakter kendiyle çelişmeyerek en iyisini yaptı.
5) garpın güçlü olduğunu kabul etmişsin bu konu güç anketi zaten.

Karakterin savaş sonrası sözü öldürmeye savaştığını doğruluyor ?
Endişelenmiştim seni ben deldim en son shiryunun 10 katı delik açtım kuzanın savaş içi sözleri bişeyi etkilemez savaş sonrası açıklamadan sonra örn: gojo vs sukuna savaşta gojo sukunadan güçlüyüm diyordu savaş sonrası onu yenemem diyor kısaca kuzan üzüle üzüle dahi olsa tarafını seçip tüm gücü ile öldürmeye çalıştığını açıkça itiraf etti
1)normalde gear4 darbelerinden kaçarken linlin ölünce darbe yiyor ? Dediğim anlaşılmadı galiba konuyu başka yerlere çekme.
2) garp ace'i büyüttü denizciliğe teşvik etti elinden geleni yaptı her boş zamanında büyümesini gözüyle görüp torunu yerine koyduğu birini öldürmeyi seçmemesi onun dedeliğinin göstergesidir luffye izin verdi adam savaşta torunlarına kıyamadığı belli
Marıneford savaşında vasıfsız dediğin adam bişey yapmaya çalışmadı teach geldi shanks geldi savaş bitti.
3) shanks gelmese aksiyonu görürdük görmediğimiz şey için konuşamayız.
4) onu bunu geçtimde adam niye kendi torununu öldürcek,bu dediğin olsa tek adam diycek kişi sen olursun muhtemelen işi yüzünden ailesini öldürdü olur garpın anlayışı ailesini işinin önüne koyuyor zaten. Karakter kendiyle çelişmeyerek en iyisini yaptı.
5) garpın güçlü olduğunu kabul etmişsin bu konu güç anketi zaten.
1) Kıyasladığın durumlar aynı değil. Hadi Ace’den dolayı dövüşe odaklanamadı, saldı de, Teach’e niye bir şey yapmadı?

2) Garp Ace’i büyütmedi, dağ haydutlarının eline verip çekip gitti. Ayrıca denizci Coby ölmek üzereyken sözde kahraman denizci Garp değil, korsan Shanks Coby’i kurtardı.

3) Shanks‘tan önce de tonla vakti vardı, o sırada hiçbir şey yapamadı.

4) Ya ailesini, ya da işini tercih edecek. Eğer ailesini öne koyuyorsa korsanların safında yer alıp denizcilerle savaşacak, işini öne koyuyorsa denizcilerin safında yer alıp ailesiyle savaşacak. Ayrıca kendisiyle baştan sona çelişen Garp’ı nasıl bu durumda “çelişmedi” diye tanımlarsın?

5) Garp güçlü ama Wb daha güçlü. Orada Ace olmasa bütün adayı batırabilirdi Wb.

Kardeş iyi de o zaman bu seri de hiç bir dövüş konuşulmaz (ki bence konuşulmaz :D ). Kaldı ki WB'nin haki eksikliğinin onu yaraladığı, onu eksik bıraktığı Marineford'daki karakterlerce bile vurgulanıyor. Yani o zaman bile Haki bir fark yaratıyor.

Zoro Kral Haki'yi tekniğine ve kılcıına giydirmese Kaido'yu o denli yaralayabilecek miydi ? Orada da kılıç çarpıştırılmadı, birisi birine kılıç atağı attı. Sonuç aynı olur muydu ?
Demek istediğim eski arclarda çizilmiş eski karakterleri, şu ana göre değerlendirmek adaletsiz sonuca sebep olur. Mf deki karakterler şimdi çizildiğinde uyanışta açacak, gelecekte görecek, kral hakiyle de vuracak ama o zamanlar bu güçler seride yoktu. Garp marcoya o yumruğu şu an temas etmeden atar mesela.

Kaido olayı istisna yalnız. Bedeni garp wb shanks gibi insansı değil. Yani onun bedenine etki edebilmen için diğerlerinde olmayan zırh gibi bir şeyi delmen gerekiyor. Balık shankstan kol aldı mesela. Bunu güçlü bir karakterde yapıp o kolu alsa yine aynı hasar sonuçta dokuyu bölgeyi parçalamış oluyor. Daha fazla etki etmesi için o kılıçta bir zehir yanma efekti gibi şeyler olmalı. Burda iki karakterde de kılıç içlerinden geçiyor o bölgeyi deliyor işte.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık