O saldırıdan sonra zımba gibi ayağa kalkmıştı Kuzan. Akainuyla 10 gün vs atmış. Dayanıklılığı çok yüksek. Garp'a yenilmezdi.
Gura Gura olsada rakip olabileceği şahibeli
Adanın zarar görmemesi için kendini tutan akainuya anca arkasından vurabilen adam kuzana yüzyüze açık açık speedblitz atan adama tepki verebilceği şüpheli
Hem kuzanın tam gücünde olduğu bile net kendisi belirtiyor
Akainu kuzan aşağı yukarı denk zaten
Herşey ortada gibi
Gözyaşı değil o herif normal dondururken bişeyi yüzü burnu donuyor adam ağlasa bile tam güç öldürmeye çalıştığını itiraf ediyor.O saldırıdan sonra zımba gibi ayağa kalkmıştı Kuzan. Akainuyla 10 gün vs atmış. Dayanıklılığı çok yüksek. Garp'a yenilmezdi.
Dövüşten sonra da gözyaşlarını dondurdu muhtemelen. Yani kendini tutuyordu.
Garp kendini tutuyor muydu peki?O saldırıdan sonra zımba gibi ayağa kalkmıştı Kuzan. Akainuyla 10 gün vs atmış. Dayanıklılığı çok yüksek. Garp'a yenilmezdi.
Dövüşten sonra da gözyaşlarını dondurdu muhtemelen. Yani kendini tutuyordu.
Teach geldiğinde Teach’e de 2v1 yapıyordu. Marco’ya da karşılık verdi. Ace olduğu için bir şey yapmamış olsa da Ace öldükten sonra da bir şey yapamadı.
Kaido o sırada 21 yaşında en kötü sağ kol eder bence. Yaşı küçük diye yabana atılacak birisi değil Kaido. Rocks bile potansiyelinden etkilendiği için Wb'yi onu tayfaya katması için yollamış.Sadece Marineford değil Garp genel olarak da Wbyi yenebilir bence. Tanrı vadisi olayında Roger ve Garp birlikte Rocks korsanlarını dağıtıyor. Ve bu Garp Rogerın yanına katıldığında oluyor ki Garp da öyle Amirallerle falan gelmiyor. Basit denizci erleri ile geliyor. Roger korsanları + Garp bunu başarıyor ki bu bile Garpı çok güçlü yapıyor. Diyelim ki Kaido çocuk ve kaptan John falan başkalarıyla uğraşıyor ki bunlar da çok önemli isimler hatta Yonkou ve 2 meyveli BB sırf Ochokuyu yenmek için Kobyden yardım alıyor. Hadi diyelim yine de bunlar diğer üyelerle kapışsın. Garp ve Roger en kötü WB ve Rocks ile baş başa kalıyor. Bu durumda ya Garp Rocksdan güçlü ya da Wbden.
WB tek eliyle gemiyi durduracak kadar fiziksel güçlü ama yine de Garp ağır basıyor.
Hayır sanmıyorum. Kazanamayacağını biliyordu. Bu yüzden kendini tutma gereği duymadı. Zaten öyle biri değil Garp. Mesela MF'de eğer dövüşe başlasaydı kendini asla tutmazdı. Bu yüzden ikilemde kaldı.Garp kendini tutuyor muydu peki?
Ya meyvesi yok bi de haki konusundaki bilgisini bilmiyorum. Big Mom'da meyveyi verdigim icin bana hayat boyu borclusun diyor. Bunu demesinin sebebi birisi Kaidoyu epey zorladi da meyve sayesinde kurtuldu mu yoksa meyve cok degerli diye mi dedi bilemedim. O yuzden baskalari da bi sure idare edebilir diye dusundum. Genel olarak yorumumu 2vs2 uzerinden yaptim.Kaido o sırada 21 yaşında en kötü sağ kol eder bence. Yaşı küçük diye yabana atılacak birisi değil Kaido. Rocks bile potansiyelinden etkilendiği için Wb'yi onu tayfaya katması için yollamış.
Aynen kardeşim. Keyfine göre yani.Hayır sanmıyorum. Kazanamayacağını biliyordu. Bu yüzden kendini tutma gereği duymadı. Zaten öyle biri değil Garp. Mesela MF'de eğer dövüşe başlasaydı kendini asla tutmazdı. Bu yüzden ikilemde kaldı.