Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    35
Usta dayanıklılık kıyası değilki bu total olarak bi güç kıyası hız, kuvvet, haki, hasar potansiyali, stamına, durability,endurance genel olarak savaş featleride kıyaslanabilir tabi

Teach'i o hâlde yok etti işte. 3 amiralden de hasar aldığı hâlde yapmıştı bunları. Akainu da saf dışı bırakacak gücü var ve bunu da yaptı.

Marineford'da WB'nin yaptığı güç gösterisinin benzerini göreceğimizi sanmıyorum. Muazzam bir güç ve dayanıklılık gösterdi orada.

Teach'i o hâlde yok etti işte. 3 amiralden de hasar aldığı hâlde yapmıştı bunları. Akainu da saf dışı bırakacak gücü var ve bunu da yaptı.

Marineford'da WB'nin yaptığı güç gösterisinin benzerini göreceğimizi sanmıyorum. Muazzam bir güç ve dayanıklılık gösterdi orada.
Dayanıklılık olarak evet serideki en iyi endurance a sahip ama yediği saldırıların çoğunu hızlı ve gözlem hakisi yüksek kişiler muhtemelen yemezdi no name denizcilerden aldığı yaralardan bahsediyorum garpta kuzanı saf dışı bırakıyor tek saldırı ile hemde arkadan değil yüzyüze hızı ile eziyor

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık