Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

(Marıneford) Garp vs Wb

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    78
Haki kavramının oturmadığı bir ortamda sahne alan bir karakter için haki konuşmak yanlış.

Oğlum dediği adama karşı gard almaması için eleştirilmesi yanlış.

WB serinin en dayanıklı karakteri belki de. Aldığı hasarlar ortada. Garp onun kaçta kaçı kadar hasar aldı? Serinin en yüksek hasar veren karakterinden darbeler almasına rağmen devam etti savaşa.

Kafasının yarısı yokken savaştı, yuh yani daha ne yapacak bu adam dayanıklı olduğunu göstermek için?
Ortada bir yanlış yok usta basbaya kullanamıyor. Gözlemden örnek verdim kral haki salamamasından örnek verdim. Diğer karakterlerde gözükmedi diye olsaydı Wb'de de gözükür mü diyeceğiz.
Oğlu dediği adama gard almasına gerek yok gözlem kullanabilse önceden görürdü ne yani sana göre görse bile yine de durdurmayacak mı? Marco da orada Wb'nin hastalıktan dolayı bu hale geldiğini onaylıyor önceden olsa onu kılıçlayanı durdururdu gibisinden.
Tamam dayanıklılık olarak çok iyi ama sadece dayanıklılık savaşı kazandırmaz şuanda Wb'nin ne kadar sağlam kum torbası olduğunu övüyorsunuz. No name denizcilere karşı bile gard alıp savunma yapamıyor, üstelik hızlı da değil Garp'ın yanında robot gibi kalır.

Ortada bir yanlış yok usta basbaya kullanamıyor. Gözlemden örnek verdim kral haki salamamasından örnek verdim. Diğer karakterlerde gözükmedi diye olsaydı Wb'de de gözükür mü diyeceğiz.
Oğlu dediği adama gard almasına gerek yok gözlem kullanabilse önceden görürdü ne yani sana göre görse bile yine de durdurmayacak mı? Marco da orada Wb'nin hastalıktan dolayı bu hale geldiğini onaylıyor önceden olsa onu kılıçlayanı durdururdu gibisinden.
Tamam dayanıklılık olarak çok iyi ama sadece dayanıklılık savaşı kazandırmaz şuanda Wb'nin ne kadar sağlam kum torbası olduğunu övüyorsunuz. No name denizcilere karşı bile gard alıp savunma yapamıyor, üstelik hızlı da değil Garp'ın yanında robot gibi kalır.

Akainu'yu yerin 7 kat altına yolladı. Adam kısmi felç geçirdi, söverek aşağıya düştü. Bu da gücünün göstergesi.

Kum torbası dediğin adam bunu yaptı. Bir üstüne bir posta dayak da Teach'e attı. Hani zamanında Shanks'ın gözünü çizen adam.

WB her zaman Garp'tan önde bir karakter. Bu gerçek değişmeyecek.

Haki kavramının oturmadığı bir ortamda sahne alan bir karakter için haki konuşmak yanlış.

Oğlum dediği adama karşı gard almaması için eleştirilmesi yanlış.

WB serinin en dayanıklı karakteri belki de. Aldığı hasarlar ortada. Garp onun kaçta kaçı kadar hasar aldı? Serinin en yüksek hasar veren karakterinden darbeler almasına rağmen devam etti savaşa.

Kafasının yarısı yokken savaştı, yuh yani daha ne yapacak bu adam dayanıklı olduğunu göstermek için? Garp Shiryu'dan kılıcı yiyince yamuldu.
Marco hasta olmasa eskiden kendi adamından bile öyle bi darbe yemiyeceğini belirtiyor wb en dayanıklı karakterlerden biri zaten buna lafımız yok buna karşın garpda hız konusunda bariz üstün haki efekte eklenmeyince gözlem hakisi yok olmuyor akainu baya açık gözlem hakisi kullandı marınefordda ayrıca herif no name denizcilerden hasar alıyor bu durum beyazsakala - yazar garp tek kılıca yamuldu demişsin ofscreen nası kaybettiği belli değil adamın sqaurddan kılıç yiyince tek ayak üstüne düşen wb idi garp alıp shıryuya üstünlük kuruyordu en azından shıryu>squard tartışmaya kapalı ztn en son garpın yenildiği kısımda donmuş ve koca mızrakla delinmiş herif wb ise savaşa koruna koruna devam ediyor garpta böyle bişey olmadı kendisi korudu kobyleri yoksa kuzan çoktan wb yi şişliyodu

herşey güzelde garpa karşı koyacak hız varmı wb de akainuya denk giden kuzan tek yumrukta yere iniyordu gayet wb düşmese bile ağır darbe alır yani gözlem hakisi avantajınıda ekleyince garpı daha üstün görüyorum kendi fikrimce
One piece'te illa saldırı çarpıştırıyorlar. Kuzan'ın 2 kere Garp'a tepki veremediği oldu. Ancak birbirlerinin çenesine yumruk atıp değiş tokuşa da girdiler.

Law'ın o kadar ışınlanma gücü varken kimse gidip deprem yumruğuna kılıçla karşılık vereceğini düşünmemiştir. Ama one piece'in tarzı bu çarpışıyorlar illa.

Garp öyle başka evrenlerdeki speedster'lar gibi dövüşmez. Çarpışırlar ve muhtemelen üstün dövüşen taraf olur ama kazanan wb olur. Wb artık daha güçsüz olsa da irade farkıyla alır diyorum bu maçı.

Akainu'yu yerin 7 kat altına yolladı. Adam kısmi felç geçirdi, söverek aşağıya düştü. Bu da gücünün göstergesi.

Kum torbası dediğin adam bunu yaptı. Bir üstüne bir posta dayak da Teach'e attı. Hani zamanında Shanks'ın gözünü çizen adam.
Nasıl bir kısmı felç bu 5 dakika sürmeden çıkıp kalan tayfasını kovaladı. Oradaku Teach inanılmaz kibirli, özgüvenli,dikkatsiz ve zayıf bunu Wb'de söylüyor. Ayrıca sen Garp'ın o adada tek olduğunu unutuyorsun Wb'nin her durumuna yetişecek adamları vardı Wb'yi adamları koruyordu, Garp yanındaki çömezleri koruyup onlar yüzündne kılıç yiyordu.

One piece'te illa saldırı çarpıştırıyorlar. Kuzan'ın 2 kere Garp'a tepki veremediği oldu. Ancak birbirlerinin çenesine yumruk atıp değiş tokuşa da girdiler.

Law'ın o kadar ışınlanma gücü varken kimse gidip deprem yumruğuna kılıçla karşılık vereceğini düşünmemiştir. Ama one piece'in tarzı bu çarpışıyorlar illa.

Garp öyle başka evrenlerdeki speedster'lar gibi dövüşmez. Çarpışırlar ve muhtemelen üstün dövüşen taraf olur ama kazanan wb olur. Wb artık daha güçsüz olsa da irade farkıyla alır diyorum bu maçı.
Kuzan nerf yemiş bi garpla eşitleniyor onun dışı dinlenip ayağa kalkan ve tam gücünde bi garpa tepki dahi veremiyor garp zaten hızı ile önplana çıktı savaşta senin söyleminle hızın pek önemi yok sonuçta illaki çarpışıcaklar bu şahsen bana saçma geldi law olayında ise ışınlanma kullanmıyor law kılıcı ile saldırıyor karakterin tercihi bu garp saf hızı ile savaşan bi karakter beyazsakaldan daha hızlı iken şunumu demeli dur direk beyazsakala saldırıcakken durayımda yumruk tokuşturalım

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık