Adayı zoro sallamadı bu 1. 2.cisi de marco zaten uçarak giriyor...İkiye mi katlar.
Ada sallanınca yere tutanamayıp uçan adam mı Zoro'yu ikiye katlar.
Adayı zoro sallamadı bu 1. 2.cisi de marco zaten uçarak giriyor...İkiye mi katlar.
Ada sallanınca yere tutanamayıp uçan adam mı Zoro'yu ikiye katlar.
Yonko tutuyor adam yahu.Normal adam mı tutuyor sanki .dMarco'nun tek işi adam tutmak başka bir şey yapabileceğini sanmıyorum ben. Ki yapmasına gerek yok zaten.
Yonko dediğin meczup bir kadın... :/ Smoothie'nin güçlü hali işte. Marco'nun yapacağı en büyük yardımlardan birisi King'i yenmek olur. Big Mom belasından nasıl kurtulacaklar ona bakacağız. Hazır başkentte gidiyorken oradaki cp-0 bir el atar belki. :/Yonko tutuyor adam yahu.Normal adam mı tutuyor sanki .d
Aydınlandım reis sayende.Gerçekleri unutmuşum tekrardan hatırladım.Smoothie ile Linlin arasındaki tek fark birinin kapı geçiyor olabilmesiydi doğru.Yonko dediğin meczup bir kadın... :/ Smoothie'nin güçlü hali işte. Marco'nun yapacağı en büyük yardımlardan birisi King'i yenmek olur. Big Mom belasından nasıl kurtulacaklar ona bakacağız. Hazır başkentte gidiyorken oradaki cp-0 bir el atar belki. :/
Birisi de Marco'yu indiriyor bunu unutma. xdAydınlandım reis sayende.Gerçekleri unutmuşum tekrardan hatırladım.Smoothie ile Linlin arasındaki tek fark birinin kapı geçiyor olabilmesiydi doğru.
Zoroyu yukarı çıkartmakWano'daki rolünü haala çözemedim.
Aiden'in fake spolarında xd.Birisi de Marco'yu indiriyor bunu unutma. xd
Şaşırtıcı değil. Amiral de tutuyordu zaten. Garp hariç herkesi tutuyor. Kaido’yu tutabilir mi merak konusu?Yonko tutuyor adam yahu.Normal adam mı tutuyor sanki .d
Linlin'i tutabilen adam Kaido'yu tutar zaten.Denk bu karakterler.Şaşırtıcı değil. Amiral de tutuyordu zaten. Garp hariç herkesi tutuyor. Kaido’yu tutabilir mi merak konusu?