Abartılmış ama hak ediyorlar logia nadir bulunan bir özellik ve normal meyvelere göre çok üstün logialar 1 e 1 savaşta
Biliyorum. Ne olduki.@canavvar ve Edward Newgate
Kizaru 554'te "logia'lardan bile nadir bulunan bir meyve" "mitolojik zoan meyvesi" diyor Marco'nun meyvesi için.
Biliyorum. Bir arkadaş logialara çok abartılıyor dedi ben ona kendi düşüncemi belirttim. Marco' nun meyvesi hakkında konuşmadık.@canavvar ve Edward Newgate
Kizaru 554'te "logia'lardan bile nadir bulunan bir meyve" "mitolojik zoan meyvesi" diyor Marco'nun meyvesi için.
3 değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorumcopper 7 dönüşüm yapıtor kendi geliştirdiyi meyve ile rob luccide 2 dönüşüm gördük bakalım marco da ne çıkıcak
ben orada vikiden yazandan bahsediyordum. kizarunun dediğinden değil.bunlara cevap olarak yazdım ben.
bunlara cevap olarak yazdım ben.
alpl7 bende merak ediyorum aslında dönüşümlerini 3 adet dönüşüm diyorlardı, ben pek anlayamadım 3 dönüşümü rob lucci'de pek ama umarım marco gösterir bize bir şeyler .
hepimizi beklentisi o ama kizaru kolay lokma deilÖle bir ihtimal vermemekteyim eğer 1. tümen komutanıda yenilirse helede şu kıl kizaruya karşı ayıp