Oda'nın Marineford'da denizciler kayıp vermesin diye attığı bilmem kaçıncı takladır Marco reyis.
Aokiji ile Akainu çok zayıflar, birbirlerine 2 tane kalıcı hasarı 10 günde zor vermişler yav. 10 günde bak, insan vurunca işe yaramaz mı vurduğu 10 gün. Bu 10 günde 2 tane yumruk salladılarsa bilemem tabii. Bu yüzden Marco da çöptür, Amirallere 5 tane sallayıp indirememek nedir? Adam diye geziyor bir de ortalarda.Amiral ile başa baş savaşmıştı. Güçsüz diyenleri anlayamıyorum. Sağ kol sonuçta ezip geçmesi mi gerekiyordu ? Şahsen Katakuri dahil diğer sağkolların amiral yenecek güçte olduğunu düşünmüyorum.
5 tane salladığın adam da amiral hani.Aokiji ile Akainu çok zayıflar, birbirlerine 2 tane kalıcı hasarı 10 günde zor vermişler yav. 10 günde bak, insan vurunca işe yaramaz mı vurduğu 10 gün. Bu 10 günde 2 tane yumruk salladılarsa bilemem tabii. Bu yüzden Marco da çöptür, Amirallere 5 tane sallayıp indirememek nedir? Adam diye geziyor bir de ortalarda.
Tamam işte çöp. Amiraller 2 tane sallamış yaralamışlar birbirlerini hemen, nedir yani5 tane salladığın adam da amiral hani.
Roger'la Edward'a çöp o zaman üç boyunca birbirlerine sallamışlar hiçbir şey olmamış.Aokiji ile Akainu çok zayıflar, birbirlerine 2 tane kalıcı hasarı 10 günde zor vermişler yav. 10 günde bak, insan vurunca işe yaramaz mı vurduğu 10 gün. Bu 10 günde 2 tane yumruk salladılarsa bilemem tabii. Bu yüzden Marco da çöptür, Amirallere 5 tane sallayıp indirememek nedir? Adam diye geziyor bir de ortalarda.
Ben de tam olarak bunu diyorum. tek kral sugar, tek tanrı UsoppRoger'la Edward'a çöp o zaman üç boyunca birbirlerine sallamışlar hiçbir şey olmamış.