Adamdır. Amiral ayarı çıkacak karşımıza
İsterse yonko ayarı çıksın mfde sağa sola uçup çırpınırken o yetenekleri sergileyemediyse ya sonradan uydurulmuştur yada güçlü karakterler karşısında bir anlam ifade etmez.Amiraller gibi mesela.Adamdır. Amiral ayarı çıkacak karşımıza
Tek fark moltresin tam tersi oluşuSavunma gücü zirvede,saldırı gücü düşük.Uyanış formuna geçip şöyle bişey yapsa bari Bide Anka'nın gözyaşlarının iyileştirici gücü var sanırım.Gerçi faydası olsa Ace'i kurtarırdı
Shanks ona bir teklifte bulunmadı ki. :SKeşke Shanks'ın teklifini kabul edeydi. Bu adamı Luffy'nin tarafına değil de Shanks'ın tarafına yakıştırıyorum.
Luffy'nin tarafı eşittir Shanks'ın tarafı demeyin
Tayfama katılmak ister misin dedi ama alaydan ama olsun :SShanks ona bir teklifte bulunmadı ki. :S
WB'nin gemide dedi ya gel tayfama diye.:/Shanks ona bir teklifte bulunmadı ki. :S
İyi. Ben de bu sahnede cidden bir teklif yaptığını sandığını düşünmüştüm. Şimdi sorun yok.Tayfama katılmak ister misin dedi ama alaydan ama olsun :S
Sonradan yapsaydı keşkeİyi. Ben de bu sahnede cidden bir teklif yaptığını sandığını düşünmüştüm. Şimdi sorun yok.