Herkes çıkaramıyor, ince görmek lazım.Aynen, müthiş bir güç çıkarımıymış.
Herkes çıkaramıyor, ince görmek lazım.Aynen, müthiş bir güç çıkarımıymış.
Şimdi ince görmeyi kör atmakla, sabunlamakla karıştırmamak lazım. @Alpamis bilir hata payı yüksektir beceremezsen.Herkes çıkaramıyor, ince görmek lazım.
Aranızdaki konuyu bilmiyorum o yüzden öğreninceye kadar yorum belirtmem. Benim yorumundan ne anladığına merak etmeye başladım açıkçası. Garp-Marco olayı tek yumrukluk bir olaydı. Biraz da ona gönderme vardı. Yoksa ikisi dövüşse tekleyecek bir durumun olmayacağını düşünüyorum. Zaten mesajımda Garp örneğini vermemin sebebi Marco'nun hakili saldırılardan etkilenebileceğini örneklendirme içindi. Neyse ya bunu da açıklattın bana valla gece geceŞimdi ince görmeyi kör atmakla, sabunlamakla karıştırmamak lazım. @Alpamis bilir hata payı yüksektir beceremezsen.
Marco'yu tekledi demek bu anlama geldiğini açıklamasan anlayan çıkmazdı bence. Hakiden herhalde etkilenecek :SAranızdaki konuyu bilmiyorum o yüzden öğreninceye kadar yorum belirtmem. Benim yorumundan ne anladığına merak etmeye başladım açıkçası. Garp-Marco olayı tek yumrukluk bir olaydı. Biraz da ona gönderme vardı. Yoksa ikisi dövüşse tekleyecek bir durumun olmayacağını düşünüyorum. Zaten mesajımda Garp örneğini vermemin sebebi Marco'nun hakili saldırılardan etkilenebileceğini örneklendirme içindi. Neyse ya bunu da açıklattın bana valla gece gece