1. Fiziksel müsabakalarda darbe emici lastik + yoğun b.kokadan oluşan G4 savunması Marconun iyileşmeden mütevellit Anka savunmasından çok çok daha efektiftir. Bu bana göre sabit ve kesin bir durum.Sen hangi seriyi okuyorsun ? Benim okuduğum seride Doflamingo daha G4 savunmasını aşamıyor, sen heralde Anka savunmasını aşabileceğini zannediyorsun... Garp'tan başka bu adama zarar verebilen yok, Garp'ın darbesi bile tartışılır halde, adam ne inledi ne de kanadı. Sana göre Doflamingo Garp ayarı Haki + fiziksel güçte çıkartabilir galiba.
Red Hawk ve Injection Shot ile yamulan bir adama Marco'nun Anka pençesi ve Amiral uçuran tekmelerinin işlemeyeceğini zannetmekte enteresan.
Birisi Shichibukai, diğeri Yonko sağ kolu, arada mevki olarak bir fark var. Yonko sağ kollarının dengi Amiraller olmuştur. Onu da geçtim Gorousei ve Nekomamushi açık açık Marco > Doflamingo'yu onaylamış halde, halen gerçekleri görememek hayalcilik oluyor.
2. Garptan başka hasar veren var bu adama demek ki savaş sonrasında full beden bandajla geziyordu. Diğer yandan Marcoya Garptan başka haki ile saldiran da olmadı. Yani senin elinde şu bu o Garp kadar hakili yumruk atamaz Marcoya hasar veremez savını destekleyecek hiçbir argüman yok. Dof her iplik teline dahi b.koka yükleyebiliyor. Bal gibi de delik deşik eder Marcoyu.
3. Marco amiral uçuran tekmesini durduģu yerden atmıyor, belli bir ivmeyle atıyor. Dof müsabakasında bu ivmeyi yakalaması mümkün değil. Daha çok Dof vs Law gibi yakın bir dövüş olacaktır yahut uyanış açarak Dof uzaktan idare edecektir. Diğer yandan Anka Pençesi velev ki Dofa deģse bile Dof kendisini dikebildiği için hiçbir tesiri olmayacaktır.
4. Şiki ile Komutan arasında mevki farkı falan yok. Kıcı kırık süpernova Urouge bile komutan indirmiş sen neyden bahsediyorsun. Dof bu komutanlari üstüste koyar rahatça.
5. Neko Marco >Dof demiyor, Marcoyu yanındaki WB tümenleriyle Yonkoya karşı destek olacagını söylüyor. Dof kötü tarafta olmasaydı o da aynı desteği verebilirdi. Güç kıstası değil yani.