marconun anka formu saldırıyı emip absorbe ediyor yani bosa cıkarıyor.kizarunun yasakani no magatama saldırısı bile etki etmedi.dof marcoyu kestiginde,crocodilea olan olucak atesleri onu yenilicek.üstelik aynı meyve gücüylen,marco akainun magmasına dayandı.tamamen anka formuna gectiginde haki haric etkilenmiyen inanılmaz bir meyvesi var.tek tekmede kizaru veya aokijiyi metrelerce ucurmustur.yani busoshoku bilmesi ve zoan meyvenin kattıgı fiziksel gücle doftan daha iyi durumda fiziksel kabiliyet olarak bence.ayrıca ekstrası var ucabiliyor.doflamingoya karsı bir zamnlar bu sitede teache olan aynı hayranlıkla yaklasıldıgını düsünüyorum ama;yetenegi her ne kadar korkunc olsada hem jozuda gördügümüz üzere sınırı var.hem crocodilea yaltaklanması ve birsey yapamaması üzerine logia tarzı meyvelere karsıda zaafı var,üstelik marconun mistik zoanıda nerdeyse bu sınıfta.hatta cok fazlası var,bir logiayı hakiylen desersen iyilesemez,ama marconun meyvesi bunlarıda iyileştiriyor,sanırım sınırı sadece hakiylen koparılan uzuvlarını yenilemek olur.bu konudada dof cok tehlikeli tabi busoshoku biliyorsa.
yinede azcık mantık yönüylen bakıldıgında savas meydanında crocodilea tek zarar veren adamın jozu oldugunu onunda busoshoku bildigini hesaba katarsak.su an her ne kadar kararsız olsamda yüzde 51le dofta busoshoku olmadıgını düsünüyorum.bu sartlar dahilinde marco az farkla önde,ama egerki doflamingo busoshokuda biliyorsa bence denklerdir.ama ben yinede oyumu marcoya verdim,her ne kadar dof büyük seylerle oynasada,marco su an direk wb korsanları kaptanı olarak cok daha büyük bir organizasyonu yönetiyor ve 2 meyveli teache denk gösterildi ve yine her ne kadar ben öyle olmadıgını düsünsemde.