Pein
Ellerinize sağlık 
Teşekkürler
Teşekkürler
Birkaç sorun var, onları halletmeye çalışıyoruz. Bir kaç güne sorunları tamamen hallederiz diye umuyorum.Sitede bir sorun mu var acaba?
Site ne zaman açılır?
Kötü olmuş.İşinizi iyi yapıyodunuz.Ne diyim geçmiş olsun.Hocam site geri dönmicek malesef. Sitenin dosyaları çöpe gitti. Hosting firmasının azizliğine uğradık. Daha doğrusu iyi bir firma seçememişim öyle deyim.
Hangi firmaydı ve sebep?Hocam site geri dönmicek malesef. Sitenin dosyaları çöpe gitti. Hosting firmasının azizliğine uğradık. Daha doğrusu iyi bir firma seçememişim öyle deyim.
Zaten o defter kapandı, benim onlarla direkt iletişimim olsaydı arar ciddi manada hakaret ederdim firmaya. Ne bir uyarı aldık ne de herhangi bir sorun yaşattık. Sıkıntılı bir firma çıkması ve tecrübesizliğimize denk gelmesi kötü oldu bizim için. Tüm istek, aşk şevk hepsini alıp götürüyor bu gibi durumlar.Hangi firmaydı ve sebep?
Bana Hostgator'da acelemanga.tk için çarşambaları yoğunluk olunca uyarı gelmişti. Ucuz hosting planlarında örneğin CPU kullanım çok yükselince iptal edebiliyorlarmış. PHP sayfaları değilde, statik HTML yapınca falan CPU kullanımı sayılmıyor, aklınızda bulunsun.
Geçen yıl Godaddy'de hostingim vardı ve Hostgator'dan daha yavaş sanki. Ayrıca pek değerlendirememiştim o hostingi, yoğun bir site olmadığı için CPU engeli var mı bilemeyeceğim. Genel olarak şunu diyorlar "Godaddy'den domain alın hosting almayın".Godaddy sağlam, ama fiyatı tuzlu bi yerdir.