Mangatürkün arka planı değil mi bu?Bugün paint ile kapak resmi yaotum bak ona hahaha.
Mangatürkün arka planı değil mi bu?Bugün paint ile kapak resmi yaotum bak ona hahaha.
Keşke canlı yayin için 100 abonelik istiyor lütfen abone olun arkadaşlariniz varsa onlara da söyleyin
Ekstra yeni bir kural gelmediyse sadece 24 saat önceden bildirmek gerekiyor ilk yayını diye hatırlıyorum bunun dışında başka bir şey istemiyordu.O şekilde açılıyor canlı yayın diye biliyorum.
Bugün çok fırtına vardı, o tarafa gidemedim. Yarın güneş görünüyor gideceğim video atarım. Ormanın bir kısmı 2016 yılında yukardan kopan dağ neticesinde evle birlikte sele gitti ama çok fazla meyve ağacı var hala, onların bir kısmını söküp dikeceğim sele giden yerlere yarın akşam video atmaya çalışacağım.Kolay gelsin İsmail, başarılar diliyorum. Son videoyu ormanda çekmişin, mangaturk ormanı ne alemde?
2 yıl o selde kopan yere gidemedik, çünkü kopmaya devam etti. O yüzden bir süre bakımsız kaldı, bu kış iyi bir düzenleme yapacağım, büyük ihtimalle daha düzenli ve güzel olacak.Ellerine emeğine sağlık İsmail, MT organizesi ile dikilen ağaç ve orman nostalji yaşattı. Ağaçlara sahip çıktığın ve video çekip buraya attığın için teşekkürler.
Anime mangaya eskisi gibi pek ilgim yok, ormanı görmek istedim. Ancak firsat buldukça videolarina da bakarım. Kolay gelsin.