Bu mangayı yıllar önce okumuştum. Sanırım 50-60 bölüm sonra bıraktım. Neden bıraktığımı hatırlamıyorum. Çok keyifliydi üstelik, acilen yeniden başlamam lazım. Şiddetle tavsiye ederim.
Bu mangayı yıllar önce okumuştum. Sanırım 50-60 bölüm sonra bıraktım. Neden bıraktığımı hatırlamıyorum. Çok keyifliydi üstelik, acilen yeniden başlamam lazım. Şiddetle tavsiye ederim.
Yanlış hatırlamıyorsam Shonan Junai Gumi, bu mangadan feyz alarak ortaya çıktı.Bu mangayı yıllar önce okumuştum. Sanırım 50-60 bölüm sonra bıraktım. Neden bıraktığımı hatırlamıyorum. Çok keyifliydi üstelik, acilen yeniden başlamam lazım. Şiddetle tavsiye ederim.
GTO kokusu aldım be ah onizuka sensei gibi hocam olsaydıYanlış hatırlamıyorsam Shonan Junai Gumi, bu mangadan feyz alarak ortaya çıktı.
Okul ve Dövüş türünde en sevdiğim mangadır. @Saitama'nın dediği gibi okuyun,okutturun.
Crows,QP sevenler bu mangaya da bayılacaktır.
İngilizce mi okuyorsun ?@Allen İlk bölümü okuyorum şimdi. Okulun ilk gününden buna sataşıyorlar. 5 kişi okul çatısında buna çökecek. Diyor ki "Ab master'la kaslanmama rağmen beşini birden halledemem". Ab master'da koptum Özlemişim.
https://manga-tr.com/manga-shonan-junai-gumi.html@Allen İlk bölümü okuyorum şimdi. Okulun ilk gününden buna sataşıyorlar. 5 kişi okul çatısında buna çökecek. Diyor ki "Ab master'la kaslanmama rağmen beşini birden halledemem". Ab master'da koptum Özlemişim.
Shonan Junai Gumi'yi diyorsan zaten o Onizuka ve Ryuuji'nin gençliğini anlatan manga.GTO kokusu aldım be ah onizuka sensei gibi hocam olsaydı
İngilizce okuyorum. İnternette hemen her şeyi ingilizce izliyorum ya da okuyorum, sıkıntı yok. Yine de teşekkür ederim.İngilizce mi okuyorsun ?
Türkçe çevirisi var istersen linkini atabilirim.
Sağolasın.