Shamo okudun mu?Şöle dövüşlü manga yok mu? tr çevirisi olan.
Shamo okudun mu?Şöle dövüşlü manga yok mu? tr çevirisi olan.
İyi sonunda bir işe yaramış Eren .. :SÇok erken konuştun.
@gyjbsch Reiju 81. sayının yorumunu yapmış, yeni bölüm 82. bölüm dün çıktı. Raw olarak. 81 i okumadıysan deniz den okuyabilirsin.
Çocuk depik yedi, depik...İyi sonunda bir işe yaramış Eren .. :S
Aman iyi ki onu bir yaptı oldu bitti ısınamadım bu Eren e ne yapayım..Çocuk depik yedi, depik...
Daha anca kendine geliyor, sen bir şey yapmadı diyorsun ayıptır ayıp. Ayrıca unutma ki Zırhlı Pezevengin zırhını paramparça eden Eren idi. Hey gidi...
Bir an önce ısınmaya bak, nasılsa daha çok görecen kendisini.Aman iyi ki onu bir yaptı oldu bitti ısınamadım bu Eren e ne yapayım..
Valla anime de biraz sempatikti de manganın havasından mıdır nedir? Ölse zerre üzülmem yaniBir an önce ısınmaya bak, nasılsa daha çok görecen kendisini.
Hem Eren iyi çocuktur, öyle deme. Biraz saftır falan ama iyidir, hoştur. Seversin, sever.
Hani ne yapmasını bekliyorsun anlamadım ki?Valla anime de biraz sempatikti de manganın havasından mıdır nedir? Ölse zerre üzülmem yani
Dur daha okuyamadım bölümü ayrıca şimdi ye kadar olan sayıları gözden geçir. Bana hak vereceksin. Ayrıca dediklerin gibiyse bir zahmet yapsın bir şeyler. Artık sona mı yaklaşıyor manga nedir ? Bende anlamadım.Hani ne yapmasını bekliyorsun anlamadım ki?
Son savaş başladı, Reiner'in ağzını yüzünü dağıttı. Bir tek Berthold'dan depik yedi, o da hayatının dayağı oldu ama olsun. Şimdi toparlanıyor işte, iki sayı Levi'nin sayısıydı. O da yapacağını yaptı, onun da eline verdiler. Şimdi tekrar Eren'in sırasına geldik. Ve sağlam küskü verecek, bu dediklerini yutmanı bile sağlayabilir.
Okuyamazsın zaten, raw çıktı. :/Dur daha okuyamadım bölümü ayrıca şimdi ye kadar olan sayıları gözden geçir. Bana hak vereceksin. Ayrıca dediklerin gibiyse bir zahmet yapsın bir şeyler. Artık sona mı yaklaşıyor manga nedir ? Bende anlamadım.