Dergi iyi ki ferahladı ya artık, Kimetsu yeni bir kısım başlattı dergide artık seriler 10 milyonda takılıp kalmıyor, yarasın diğer mangakalara ekmek paraları geliyor. Tekellikten çok sıkılmıştım ben.
Aynen 100 milyonu görür gibi daha BD'si falan çıkacak Jujutsu'nun çıktığı gibi bir patlama daha yaşanır yüksek ihtimalle.Seri yıl sonunda en az yüz milyona ulaşır bu hızla giderse.
BD ne ?Aynen 100 milyonu görür gibi daha BD'si falan çıkacak Jujutsu'nun çıktığı gibi bir patlama daha yaşanır yüksek ihtimalle.
Bluray DiscBD ne ?
Başka ülkede olsa Bluray o kadar satmazdı ama Japonlar herşeyin orjinalini aldığı için sağlam satış bekliyorum ben.Bluray Disc
Bu mevzuya artık youtube izlenmeleri gibi bakmak lazım öyle bakıyorum ve kafam rahat. Devir değişti.Az biraz hakkaniyetiniz olsun la.
Aynen ben de o yüzden belirttim, hem BD halleri düzeltilmiş ve kaliteli olduğundan ben de bir tekrardan izlerim.Başka ülkede olsa Bluray o kadar satmazdı ama Japonlar herşeyin orjinalini aldığı için sağlam satış bekliyorum ben.
Bak şimdi aklıma getirdin sinirlendim? ömrümü yedin Bleach zaten sonlara doğru tırtladıydın ama son arkı yarıda kesip bitmen iyice nefret ettirdi senden. Bu arada Neliel İchigonun annesi olabilir gibi geliyor bana bilemiyorum ama ne dersiniz?Az biraz hakkaniyetiniz olsun la.
Devir illa değişir de bleach gibi bir eser son arkında yaptığı satışlar belli yaw. Yazık değil mi:/Bu mevzuya artık youtube izlenmeleri gibi bakmak lazım öyle bakıyorum ve kafam rahat. Devir değişti.