Dandik SBSler için değmez cilt almaya bence.Düşündüğümden az satmış.Ben en az 2.5 milyon bekliyordum.
Dandik SBSler için değmez cilt almaya bence.Düşündüğümden az satmış.Ben en az 2.5 milyon bekliyordum.
Japonlar genellikle takip ettikleri şeylerin ürünlerini satın alıyorlar.Uzun zamandır gruplar niye Japonya'ya özel albüm çıkartır diye düşünürdüm.Meğer bundanmış.Dandik SBSler için değmez cilt almaya bence.
Manyak ya onlar. Figür falan çok para getiriyor.Japonlar genellikle takip ettikleri şeylerin ürünlerini satın alıyorlar.Uzun zamandır gruplar niye Japonya'ya özel albüm çıkartır diye düşünürdüm.Meğer bundanmış.
Yani ben de 30 sayı kadar okudum sıkıcı değildi de kurgu falan hak getire.Okuduğum kadarıyla eğlenceli bir seriye benziyordu. İlk çıktığında bir süre takip edip sonra bölüm biriktirmeye karar vermiştim.
İlk üç harika. Gege ve Fujimoto gibi iki genç ismi umarım daha sık duyacağız.Oricon haftalık (01/04 - 01/10) :
Tetsuo Hara sıraladığın mangakaların ikisi gibi yan gelip yatmış biri değil.Serisinin düzenli bir şekilde çizip sonunu getirdi.Miura ve Togashi'nin oyun bağımlıları Tetsuo Hara'dan feyz alsın.Bu başlığa her girdiğimde hnk'nin, hxh, fma, vagabon vb. serileri satışta nasıl ezdiğini hatırlayıp mutlu oluyorum.
Reyizin karizmasını bile örnek almalılar.Tetsuo Hara sıraladığın mangakaların ikisi gibi yan gelip yatmış biri değil.Serisinin düzenli bir şekilde çizip sonunu getirdi.Miura ve Togashi'nin oyun bağımlıları Tetsuo Hara'dan feyz alsın.
Kimetsu adlı çöp serinin tahtından indirilmesi günümü güzelleştirdi.Oricon Top 10(01/11 - 01/17):