yu yu hakusho şimdiki serilere göre biraz "ilkel" kalsa da güzeldir.Bleach in bir çok konuda kendisinden esinlendiği de yalan değilDüzenli şekilde çıksa one piece'i zorlayabilirmiş, adamın diğer mangası yu yu hakusho'da yayınlandığı dönemde dragonball'ı geri planda bırakmış diyorlar, o seriyi henüz okumadım/izlemedim ama konusuna şöyle bir bakınca bleach'e epey bir fikir vermiş gibi hissettim, hxh ile naruto arasındaki benzerliklerde zaten aşikar , adam tembel olmasaymış şu anki anime/manga piyasasının rengi daha farklı olabilirmiş ki şu haliyle bile epey etki bırakmış gibi ..
İlk bölümü izliyorum şu an :Syu yu hakusho şimdiki serilere göre biraz "ilkel" kalsa da güzeldir.Bleach in bir çok konuda kendisinden esinlendiği de yalan değil
Hadi lanİlk bölümü izliyorum şu an :S
Hea merak ettim bu kadar duymuşken başlayacaktım zaten kısmet bugüneymişHadi lan
Çok uzun bir aradan sonra 2-3 mesaj üst üste attım, bünyem garipsedi lan Hacı o da db gibi şimdiki shounen lerin arketipi olduğundan yavanlığı biraz canını sıkabilir ama sabretHea merak ettim bu kadar duymuşken başlayacaktım zaten kısmet bugüneymiş
Bakalım çok sıkılırsam izlememÇok uzun bir aradan sonra 2-3 mesaj üst üste attım, bünyem garipsedi lan Hacı o da db gibi şimdiki shounen lerin arketipi olduğundan yavanlığı biraz canını sıkabilir ama sabret