Başka serilerin de fanı olup onlar yerine KnY almaları mantıksız olur. He hepsini alıyordur o ayrı ama KnY alanların cidden büyük bölümünün ilk kez manga okuduğu teorime inancım tam.KyY okuyanlar başka serinin de fanı olabilir ki
Başka serilerin de fanı olup onlar yerine KnY almaları mantıksız olur. He hepsini alıyordur o ayrı ama KnY alanların cidden büyük bölümünün ilk kez manga okuduğu teorime inancım tam.KyY okuyanlar başka serinin de fanı olabilir ki
FT op'u da tokatlarBu Kimetsu'yu FT bile tokatlar.
FTYİ bilmiyorum ama nedensiz bir nefret var seriye. Nerde görsem sallıyorlar.FT op'u da tokatlar
Çoğunluğun yarattığı yanlış algıya kapılmaktan vazgeçin, uyanın.
Meyve veren ağaç taşlanırFTYİ bilmiyorum ama nedensiz bir nefret var seriye. Nerde görsem sallıyorlar.
82,345,447 satmışKimetsu böyle giderse 70 milyonu geçer. One Piece'in en çok sattığı yıllar olan 2010(32,343,809) ve 2011(37,996,37) satışlarının toplamı 70.340.179
Dedi Baruto savunan adamKimetsu okumadım ama Op'tan daha kaliteli olduğuna sayenizde eminim. Yoksa ne bu tantana :/ Op'tan kaliteli bir dünya manga var, birisi fazla satınca mı sıkıntı oldu :/
Boruto'yu iyi hatırlattın. Çok satmak daha kaliteli olmak anlamına gelmiyor. Boruto güzel bir örnek. Satışlar kötü ama internet üzerinden okunmada rekorlar kırıyor. Çünkü kalite insanları çekiyor. Gerçi çok okunan bir manga da kaliteli olacak diye bir şey yok. DB hala daha en popüler şonendir ama kalite namıma bir iddiası yok, takılıyor kendi tarzında. Kalite ve bu değişkenler birbirinden bağımsız. Ama en müthişi FT tabi.Dedi Baruto savunan adam