9.cilt cıkmamısmı daha gerekli şeylerde ohoooo...bunlar böyle giderlerse asla yakalayamayız güncel ciltleri.gerekli şeyler e sormuştum... izin vermiyorlar, ayda sadece bir tane çıkarabiliyoruz demişti... japonya daki gibi olsa günlük bi tane çıkartırız diye de espiri yapmıştı... hakikaten günlük bir tane çıkartılacak kadar da varmış ... benimse elimde 8 tane var ...
teşekkür ettimGüzel konu.
yok daha çıkmamış ... bu hızla op biter belki yetişirler...9.cilt cıkmamısmı daha gerekli şeylerde ohoooo...bunlar böyle giderlerse asla yakalayamayız güncel ciltleri.
Benim bildiğim kadarıyla animesi mangasına çok yaklaştığı için bitirdiler.Mangası bitene kadar da animesi tekrardan başlamaz.bleach o kadar satılmasına ragmen animesi devam etmiyor :S
teşekkür ederim. elimizde bilgi bulunsun, her sene güncelleriz.opnin satısının azalmasına da,tüm fanları üzülmüştür, ama e.odada daha heyecanlı ciltler cıkarsın ne yapalımhaha süperdi ya dediğin:hhh ben önceden bu kadar sahipleniyordum artık geçti o sahiplenme duygusu.
Eline sağlık bu arada 'Dragon'
filler yapmamak için böyle karar aldılar diye biliyorum.yani son arcı yapcagını söylemiş kubo mangada o yüzden,hatta bir yerde okumustum söylentiye göre,narutonun shippudeni gibi ayrı bir isimle cıkarılıp bitirilcekmiş.yani su anki harika bölümler animeye cevrilmezse ayıp olur,onca harika karaktere...üstelik fillerları yokken bleach animesi ve vsleri,her zaman en iyi 3 tedir benceEmin değilim ama fullbring arcıyla Kubo serinin içine etti diye bitti galiba animesi. Mangaya yaklaşılsa filler bölümlerle halledilirdi o mevzu. Yeni quincy arcı on numara, şahane ilerliyor şu an. Bu sene içinde olmadı en geç seneye başlarlar herhalde tekrardan animeye.
Düşse ne yazar 2+3 topla OP zar zor geçiyorlar ki şu yeni manga bölümleri gelsin görürüm ben o listeyiOne Piece'de geçen yıl başlayan düşüş devam ediyor gibi.