Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

Kimetsu > Çöp Piece ;)
Kimetsu no Yaiba'yı severim, lafım onun özelinde değildi. Daha çok manga satışları üzerinden sidik yarıştıran tayfaya diss attım, genellikle One Piece fanları yapıyor zaten, malum en çok satan seri idi yıllardır. (Son 7 senedir değil.)

Kimetsu bence de çok daha temiz bir seri bu arada, anlatmak istediğini gayet güzel anlatıp bitiren, tatlı, hoş, sıcak bir seri.

Kimetsu no Yaiba'yı severim, lafım onun özelinde değildi. Daha çok manga satışları üzerinden sidik yarıştıran tayfaya diss attım, genellikle One Piece fanları yapıyor zaten, malum en çok satan seri idi yıllardır. (Son 7 senedir değil.)

Kimetsu bence de çok daha temiz bir seri bu arada, anlatmak istediğini gayet güzel anlatıp bitiren, tatlı, hoş, sıcak bir seri.
Kimetsu'da da bir şey yok. Boş seri, bu rakamların serisi değil...

Ergenler sayesinde bu satış rakamları:artiz:

Aklıma hemen Made in Abyss, Frieren, Takopii no Genzai, Kowloon Generic Romance geldi. Para kazanamıyorlarsa bunlara yazık oluyor

Kimetsu'da da bir şey yok. Boş seri, bu rakamların serisi değil...

Ergenler sayesinde bu satış rakamları:artiz:

Aklıma hemen Made in Abyss, Frieren, Takopii no Genzai, Kowloon Generic Romance geldi. Para kazanamıyorlarsa bunlara yazık oluyor
Valla Marry Grave gibi çok hoş bir seri sırf Japonların edgy zevklerine hitap etmediği için iptal edildi, ondan sonra ben bu sektöre inancımı kaybettim hoca.

Bu rakamların serisi mi bilemem ama Ufotable'ın büyük ekmeğini yediği aşikar. Ben seviyorum hoş seri, çerezlik akar.

Made in Abyss bence kötü değil ama o ikinci sezondan sonra seriye olan tüm sevgimi kaybettim. Riko'nun ikidebir işeyip sıçması, o çocuk yeme sahneleri falan. Tamam en psikopat sensin la. Da şu eti bi iki dakika pişireydin.

Frieren bence gayet iyi kazanç getiriyordur sonuçta animesi epey sükse yaptı.

Şu an sektörde haterı olduğum bir seri yok kimsenin kazancında da gözüm yok haliyle ama şu satış rakamı 31'î cidden bomboş bir mevzu. Yine de çok umursadığım bir şey değil, allah herkesin çarşısını pazar etsin.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık