Düştüyse de ben hatırlamıyorum. Eskiden toplam yıl satışlarında birinci olurdu en azından artık o özelliğini de kaybetmeye başladı.One Piece tarihinde hiç bunun kadar kötü bir duruma düştü mü ?
Düştüyse de ben hatırlamıyorum. Eskiden toplam yıl satışlarında birinci olurdu en azından artık o özelliğini de kaybetmeye başladı.One Piece tarihinde hiç bunun kadar kötü bir duruma düştü mü ?
O zaman hep çakılsın yeter ki reisi görelimArtık bol bol Shanks görürüz satışlar çakıldığına göre.
Dragonda lazımO zaman hep çakılsın yeter ki reisi görelim
Evet öylede devamlı ne zaman görsem sonlarda olan One Piece nasıl oluyor bazı zamanlarda 1.ci.Sonuçta alıcılar belli 3 aşağı 5 yukarı.Max 1-2 sıra oynar o kadar.Neyse ben ciddiye almıyorum bu satış rakamlarını.One Piece gerçekte kaçıncı merak ediyorum.Bunun yıllık, aylık, haftalık, cilt ve toplam diye çok kategorisi var.
Benim de aklıma bu geldiydi. Tuvalet isimli seri bile One Piece’yi geçmiş diye
Bu ay manga sipariş vermedik ondan oldu hepEvet öylede devamlı ne zaman görsem sonlarda olan One Piece nasıl oluyor bazı zamanlarda 1.ci.Sonuçta alıcılar belli 3 aşağı 5 yukarı.Max 1-2 sıra oynar o kadar.Neyse ben ciddiye almıyorum bu satış rakamlarını.One Piece gerçekte kaçıncı merak ediyorum.
Ama hep çakılırsa Shanks da kurtarmıyor diyip hiç çizmez bu sefer ShanksıO zaman hep çakılsın yeter ki reisi görelim
Shanks varken çok satsın ,Shanks yokken toilet adlı seriler geçsin bu seriyi inşallah aminnnAma hep çakılırsa Shanks da kurtarmıyor diyip hiç çizmez bu sefer Shanksı
@Dracule Mihawk profil fotosuna bakAma hep çakılırsa Shanks da kurtarmıyor diyip hiç çizmez bu sefer Shanksı
Haikyuu biteli dört yıl oldu hala ilk onda. İnsanlık tarihinin en tatlı spor serisi be kardeşim.Yılın en çok satan ilk 10 mangası.