Dyke yaoci shipper kızların serisi miydi bu?Bu Haikyuu illeti biteli 5 yıl falan olmadı mı ya satışa bak. Haikyu mangakası fangirl kitlesine karşı
Dyke yaoci shipper kızların serisi miydi bu?Bu Haikyuu illeti biteli 5 yıl falan olmadı mı ya satışa bak. Haikyu mangakası fangirl kitlesine karşı
Hacı sen hayata küsmüşsün.
HxH ve Kingdom olduğu yeri hakediyor,onun dışında animelerinin çıkmasıyla Dandadan ve Sakamoto Days'te bu listede zirvelere oynar.
Bu ne saçma bir liste la böyle?Jjk o b.ktan finale rağmen nasıl bu kadar satıyor?HxH'nin düşüklüğünden bahsetmiyorum bile.Rezalet...Ekim ayı satışları.
Japonlar zevksiz insanlar.Bu ne saçma bir liste la böyle?Jjk o b.ktan finale rağmen nasıl bu kadar satıyor?HxH'nin düşüklüğünden bahsetmiyorum bile.Rezalet...
Listeye her baktığımda daha saçmalaşıyor.Ekim ayı satışları.
HxH 16. mı? Yazık.Ekim ayı satışları.
JJK'yi görünce ben de şaşırdım yerini hak ettiğini düşünmüyorum. HxH'nin bu kadar aşağı kalması da üzücü. Dandadan dediğin gibi animenin çıkışından sonra zirvelere oynamaya başlamış.Bu ne saçma bir liste la böyle?Jjk o b.ktan finale rağmen nasıl bu kadar satıyor?HxH'nin düşüklüğünden bahsetmiyorum bile.Rezalet...