Bu arslan senki de hiç konuşulmamasına rağmen hep ilk 10 da.06/07-06/13
Bu arslan senki de hiç konuşulmamasına rağmen hep ilk 10 da.06/07-06/13
Başla başla ortamı güzel. Ama baş karakter fazla takmazsan güzel Animesine bulaşmadan mangadan gir direkt.Tokyo Revengers'ı acayip merak ediyorum. Finallerim bitse de bir an önce başlasam. :/
Listem kabardı iyice. Önce Tokyo Revengers, Sonra Jujutsu. Bir de @Rem'e Re Zero izleyeceğime söz verdim. @Aiden için de Abdullah Öcalan'ın ana karakter olduğu süper kahramanlı çizgi diziyi izleyeceğim. :sBaşla başla ortamı güzel. Ama baş karakter fazla takmazsan güzel Animesine bulaşmadan mangadan gir direkt.
Jujutsu ve Tokyo Revengers senin için epey hızlı olur zaten. Biri 150 bölüm birisi de 210 ama ben her ikisini de okuyamam kendime de zaman ayırmam gerekiyor diyorsan Jujutsu mangakası 1 aylığına yok o yüzden onu ertele şimdi. Bu arada invincible 8 bölüm mü ne olum çerez gibi o gün bitirirsin ASSAD:SAD
Güzel seridir fandomu falan olsun ama Jujutsu Kaisen >>>> Tokyo Revengers derim benTokyo Revengers'ı acayip merak ediyorum. Finallerim bitse de bir an önce başlasam. :/
Biraz daha bekle derim. Final arcı yeni başladı. Bence seri 15-20 bölüm önce bitmeliydi de neyse.Tokyo Revengers'ı acayip merak ediyorum. Finallerim bitse de bir an önce başlasam. :/
Sonunda Tokyo Revengers birinci sırada ?14.06-20-06 arası
İnat etme sende oku.Tokyo ve Jujutsu belasına yakında Valkyrie eklenecek galiba.