12 - Fist of the North Star(1983 – 1988)
100 million copies sold
12 - Fist of the North Star(1983 – 1988)
100 million copies sold
+ op neredeyse 1 ciltle bu kadar satmış ayrıntılı listede.olay çok basit kısa seriler ve akıcılar, uzatmıyorlar. millet beğenirse tüm ciltleri alıyor işte. şu dönemde kim gidip 90 cilt alacak? ki opa yeni okuyucu/izleyici kitle de gelmiyor aynı sebepten. kemik kadroyla devam ediyor. bunun serinin kötü gitmesiyle çok alakası olduğunu sanmıyorum.
Like verecektim aşk verdim. Güzel ve farklı bür bakış açısı. Zeki insansın. Tebrikler.olay çok basit kısa seriler ve akıcılar, uzatmıyorlar. millet beğenirse tüm ciltleri alıyor işte. şu dönemde kim gidip 90 cilt alacak? ki opa yeni okuyucu/izleyici kitle de gelmiyor aynı sebepten. kemik kadroyla devam ediyor. bunun serinin kötü gitmesiyle çok alakası olduğunu sanmıyorum.
Ya Bnha da ilk çıktığında acayip övülüyordu. Şu an Usopp'un burnu Bnha evreninden daha büyük, mangakası evreni genişletmeyi beceremedi. Snk'nin mangakasına tapıyorlardı. Manga tarihinin en leş finallerinden birini yaptı. Jujutsuymuş, Kimetsuymuş falan bunlar eğlenilecek seriler. En sonunda dönüp dolaşıp gelecekleri yer Op. :sAbi sizi bilemem ama 1000 bölümlük eseri son 150 200 az bozdu diye gömmem.
Op'tan kaçış yok.Ya Bnha da ilk çıktığında acayip övülüyordu. Şu an Usopp'un burnu Bnha evreninden daha büyük, mangakası evreni genişletmeyi beceremedi. Snk'nin mangakasına tapıyorlardı. Manga tarihinin en leş finallerinden birini yaptı. Jujutsuymuş, Kimetsuymuş falan bunlar eğlenilecek seriler. En sonunda dönüp dolaşıp gelecekleri yer Op. :s
Ya Bnha da ilk çıktığında acayip övülüyordu. Şu an Usopp'un burnu Bnha evreninden daha büyük, mangakası evreni genişletmeyi beceremedi. Snk'nin mangakasına tapıyorlardı. Manga tarihinin en leş finallerinden birini yaptı. Jujutsuymuş, Kimetsuymuş falan bunlar eğlenilecek seriler. En sonunda dönüp dolaşıp gelecekleri yer Op. :s
Bu serilerle eğlenilir. Ama ölürsen cenazene One Piece gelirYa Bnha da ilk çıktığında acayip övülüyordu. Şu an Usopp'un burnu Bnha evreninden daha büyük, mangakası evreni genişletmeyi beceremedi. Snk'nin mangakasına tapıyorlardı. Manga tarihinin en leş finallerinden birini yaptı. Jujutsuymuş, Kimetsuymuş falan bunlar eğlenilecek seriler. En sonunda dönüp dolaşıp gelecekleri yer Op. :s