Adam gibi adamÇok sevdiğim bir arkadaşım Kimetsu'yu Fma'dan fazla beğendi:/
Adam gibi adamÇok sevdiğim bir arkadaşım Kimetsu'yu Fma'dan fazla beğendi:/
Jujutsu neysede... Csm küfür gibi.Jujutsu no Kaisen sonrasında da Chainsaw Man'in hüküm sürme dönemi başlar umarım...
Aiden nasıl fanıysa banını açtırıp gelip kızgın atmış.Jujutsu animesinde şuan ortalama gidiyor. Hani açıyorsun seyrediyorsun vakit geçiriyorsun ama fazlası yok.
Bazı yönlerden sıkıntısı var. Bazı yönleri de iyi sayılır. Eğer animesi 24 bölüm falan olacaksa iş mangaya kalmış demektir. Çünkü iyi bir seri demek için ortaya bir şey koyamadı. Kritik bir eşikte.
Op'un satışları düşmemiş kiOne Piece'in satışları düştüğü için de çok mutluyum.
Sanji değişince One Piece de değişti. Türkiyedir Galatasaray lafına atıfta bulunaraktan
One Piece'tir Sanji diyebiliriz
Bana düştü dendiOp'un satışları düşmemiş ki
Zaten bu kadar satıyordu, çıkardığı ciltler azaldı diğer mangalar fazla fazla satmaya başladılar.Bana düştü dendi
6. sıra yakışmıyor Aot'a. Hele csm'nin altında olması küfür gibi.Kinetsu no Yabia öyle muazzam bir seri olsaydı hem ismini doğru yazardım hem de çoktan okumuş/izlemiştim.
Şu anki AoT satışını, hakkeden bir seridir belki ama böyle muazzam bir satış oranı var serinin.
Hakkediyor mu bilmiyorum ama sanmıyorum. Bence AoT'un böyle satması lazım..
Açıyorsan seyrediyorsan ve sana iyi vakit geçirttiriyorsa zaten sana yeterli bir şey sağlamıştır bence daha nasıl "iyi" olsun.Jujutsu animesinde şuan ortalama gidiyor. Hani açıyorsun seyrediyorsun vakit geçiriyorsun ama fazlası yok.
Bazı yönlerden sıkıntısı var. Bazı yönleri de iyi sayılır. Eğer animesi 24 bölüm falan olacaksa iş mangaya kalmış demektir. Çünkü iyi bir seri demek için ortaya bir şey koyamadı. Kritik bir eşikte.