Yeni bölüm 9 Martta çıkacak. O yüzden böyle olabilir.Attack on Titan neden 6. sırada? Daha yükseklerde olmalıydı bence.
Yeni bölüm 9 Martta çıkacak. O yüzden böyle olabilir.Attack on Titan neden 6. sırada? Daha yükseklerde olmalıydı bence.
3, 4, 5 ve 7yi hiç duymadım.Oricon's Top 10 Weekly Chart by Series (02/22 - 02/28)
Shonen Jump'ta yayınlanmadıkları için duymamış olabilirsin.3, 4, 5 ve 7yi hiç duymadım.
Aot da bir ara popüler kültürden di... Ama artık etkisini yitirdi sanırım.Popüler kültür köleleri böyle kaliteli bir seriyi okumadıkları için daha üst sıralara çıkmasi zor.
Merakla bekliyoruz...Yeni bölüm 9 Martta çıkacak. O yüzden böyle olabilir.
7. seri son zamanlarda epey popüler. Animesinin şuan 2. sezonu yayınlanıyor.3, 4, 5 ve 7yi hiç duymadım.
Bence daha iyi oldu.Seri kült bir takipçi kitlesine ulaştı.Aot da bir ara popüler kültürden di... Ama artık etkisini yitirdi sanırım.
Yeni animeler hakkında bilgim yok. Ama yediyu sanki bir yerde görmüştüm.Aot da bir ara popüler kültürden di... Ama artık etkisini yitirdi sanırım.
Merakla bekliyoruz...
7. seri son zamanlarda epey popüler. Animesinin şuan 2. sezonu yayınlanıyor.
Dediğim üzere yedi son zamanlarda epey popüler...Yeni animeler hakkında bilgim yok. Ama yediyu sanki bir yerde görmüştüm.
Bir tarafını sevdikleri yok.Tamamen popüler kültür kölesi olmalarından kaynaklı bu kadar satması.bu japon veletler çöpetsu no yaibanın nerseini sevmiş acaba? Karakter derinliği yok, hikaye zaten çok kolay anlaşılabilir, bomboş bir seri. Bu satışlar hep animenin etkileri.