Sağ olasın bakacağım ikisine de.Vinland Saga ile Übel Blatt biliyorum ama ikisinin de sonunu getirmedim.Übel Blatt güncele gelmiştim beklemek ölüm olduğu için ilgilenmeyi bıraktım biterse bir gün okurum.Vinland Saga daha iyi ona devam etmeye niyetim vardı ama anime gelecekmiş diye geri dönmedim.
Vagabond.Berserk benzeri sağlam çizimleri olan gerilim, korku, şiddet mangası arıyorum. Konusu önemli değil çok ama çizimleri, atmosferi falan kaliteli olmalı. Var mı önerisi olan?
Bu ay içinde bitecek Übel Blatt.Vinland Saga ile Übel Blatt biliyorum ama ikisinin de sonunu getirmedim.Übel Blatt güncele gelmiştim beklemek ölüm olduğu için ilgilenmeyi bıraktım biterse bir gün okurum.Vinland Saga daha iyi ona devam etmeye niyetim vardı ama anime gelecekmiş diye geri dönmedim.
140 mı tam sayıyı hatırlamıyorum orada bıraktım 1 seneyi geçti okumayalı detayları unuttum açıkçası.Bitsin baştan okuyayım bari sağol.Bu ay içinde bitecek Übel Blatt.
Bir kaç zamandır okuyorum çok iyi gidiyor.Solo Leveling
The Gamer tarzı ama bence daha gelecek vaat ediyor.
Vagabond.
Vagabonda bakmıştım bir ara kalmıştı. Sağ olun bakıcam dediklerinize.Bir kaç zamandır okuyorum çok iyi gidiyor.
@Shakky
Blood and Steel ve Gamaran serileri de iyidir... Vagabond'u zaten önermişler. O müthiş bir seri ama yarım kaldı. Onun dışında Kingdom kesin okumalısın bence.
Kingdom unutmuşum.Efsanedir.Vagabonda bakmıştım bir ara kalmıştı. Sağ olun bakıcam dediklerinize.
Vagabond biraz daha ağır işler. Ara verdin mi hemen donemezsin belki de. Kingdoom akar ama diyeyim. 570 bölümü ne ara bitirdim bilmiyorum.Vagabonda bakmıştım bir ara kalmıştı. Sağ olun bakıcam dediklerinize.