Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Yabancı sitelerde ''Fillerkoi'' olarak geçer. 160 Bölüm olmuş 1 erkek 5 kızın olduğu romantik-komedi hiç mi bir ilerleme olmaz ?!?! Saçma sapan hap yutmalı,kelepçeye bağlanmalı,abuk subuk makineler gelmeli bölümler. Hani editörü yok mu bu adamın ? kimse demiyor mu buna ''sen ne yapıyorsun ulan değişik'' diye.. Çok kızgınım.

Yanlış yapmışsın.İlk animeden başlasaydın keşke animenin ilk bölümleri çok komikti.

Nisekoi üst seviye mangalar arasında denilemez ama kendi çapında çok güzel bir seri.Sürekli tekrar ediyor ama ben eğlenmek ve gülmek için okuyorum,çizimleri de çok güzel.
Animesini izlediğim serilerin biraz zaman geçtikten sonra mangasını kalan yerden değil baştan okumak gibi bir takıntım var. Animede bölüm başı birkaç chapter kullanıldığı için daha akıcı gelebilir. Animeye başlayayım ben o zaman bir ara. Nasıl olsa 2. sezonu da geliyor.

Animesini izlediğim serilerin biraz zaman geçtikten sonra mangasını kalan yerden değil baştan okumak gibi bir takıntım var. Animede bölüm başı birkaç chapter kullanıldığı için daha akıcı gelebilir. Animeye başlayayım ben o zaman bir ara. Nasıl olsa 2. sezonu da geliyor.
Her hafta beklenecek yada merak edilecek birşey değil.Kafa dağıtmak için izle yada oku.Çünkü çabucak bitmesi gereken bir konuyu adam sündürmüşte sündürmüş.Mangakayı gördüm tam trolle yatkın surat ifadesi var zaten. :D

Anime bir yerden sonra biraz sıkıyor ama fena değil karakterler güzel.Dedim herhalde 20 bölümde hikaye sonlanıyordur böyle bir konu daha ne kadar devam edebilir dedim ama bittikten sonra sadece ilk 50 manga bölümünün çevrimi olduğunu öğrenince yok artık dedim. :D

Her hafta beklenecek yada merak edilecek birşey değil.Kafa dağıtmak için izle yada oku.Çünkü çabucak bitmesi gereken bir konuyu adam sündürmüşte sündürmüş.Mangakayı gördüm tam trolle yatkın surat ifadesi var zaten. :D

Anime bir yerden sonra biraz sıkıyor ama fena değil karakterler güzel.Dedim herhalde 20 bölümde hikaye sonlanıyordur böyle bir konu daha ne kadar devam edebilir dedim ama bittikten sonra sadece ilk 50 manga bölümünün çevrimi olduğunu öğrenince yok artık dedim. :D
Onodera denen bir sümsük var o canımı sıktı aslında. Animesine bakayım da sıkıldığım yerde bırakırım. :D

Fuuka - Kimi no iru Machi
Bu ikisini de öneririm konu romantizm oldu mu Seo Kouji denen adamın mangaları iyi oluyor. Tabi bu tip mangalar dendiği gibi bir kere okuduktan sonra unutulup gidiyor.

Bu ikisini de öneririm konu romantizm oldu mu Seo Kouji denen adamın mangaları iyi oluyor. Tabi bu tip mangalar dendiği gibi bir kere okuduktan sonra unutulup gidiyor.
Daha önce söylemiştim tekrar söyleyeyim. Kimi no iru machi adlı seri japonların kavak yelleri oluyor. Fuuka'yı okumadım ama o da çok farklı değildir.

Daha önce söylemiştim tekrar söyleyeyim. Kimi no iru machi adlı seri japonların kavak yelleri oluyor. Fuuka'yı okumadım ama o da çok farklı değildir.
Olabilir izlemedim. Fuuka ise konusu bakımıyla farklı bir de ileride gerçekleşen bir olay cidden şaşırtıyor hiç beklemiyorsun çünkü öyle bir şey.. Spoiler vermeyim.

EDit: Gerçi türk dizileri romantizm konusunda işlemediği şey kalmadı belki bunun gibi olanı da vardır.

Roronoa Zoro

Aynen dediğin gibi bu mangayı okudum 1 yıl evvel, ve gerçekten adını bile hatırlamıyordum şimdi sen yazana kadar, güzel bir manga olarak hatırladım sadece başka birşey değil

Mangahere.co'nun öneriler kısmındaki çoğu seri okunmaya değer, Anlık sayfa üstüne yorumlar gibi yarılmanıza neden olacak yenilikleri de cabası, Özellikle ''Healing your soul'' başlığındaki serileri okumak keyif veriyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık