Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Manga/Anime'de yeniyim. Şu ana kadar Death Note, One Piece, Naruto bitirdim. Bleach ve ya Full Metal Alchemist başlamayı düşünüyorum, önerir misiniz? Bleach ilk cildini okumuştum pek sarmamıştı belki ileride güzelleşiyordur hikaye.
Bleach animeden başla sonra mangadan devam et.Anime her türlü izletir.Biraz sabret girişi daha olayların hazırlık aşaması.Animesi olanların animelerinden başla önce.Mangayı çok merak edersen sonra da okursun ama animeleri üzerine izlemek sıkıcı olabilir.

Fma brotherhood serisinden başlayabilirsin.Yada eski seriden de başlayabilirsin zamanım bol diyorsan.Eski serinin üzerine biraz zaman geçtikten sonra izlersen etkileyiciliği daha fazla olur.

Bleach animeden başla sonra mangadan devam et.Anime her türlü izletir.Biraz sabret girişi daha olayların hazırlık aşaması.Animesi olanların animelerinden başla önce.Mangayı çok merak edersen sonra da okursun ama animeleri üzerine izlemek sıkıcı olabilir.

Fma brotherhood serisinden başlayabilirsin.Yada eski seriden de başlayabilirsin zamanım bol diyorsan.Eski serinin üzerine biraz zaman geçtikten sonra izlersen etkileyiciliği daha fazla olur.
Anime için vaktim olmuyor manga daha pratik okunuyor. Bleach'e şans tanıyalım o zaman.

İngilizce oku, hem Türkçe çevirisi çok da iyi değil, yanlış değilsem.
Mangasının kötü değil gibiydi. Tabi İngilizcem olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum. En azında cümle bozuklukları felan yoktu.
Animenin çevirisini yanılmıyorsam thiefpliskin yapıyordu da çok başlarda bırakmıştı. Animesine hiç bakmadım o yüzden.

Animesini ben de izlemedim daha ama bayağı övüyorlar, thief yapıyorsa iyidir zaten. Mangasının benim okuduğum kısmı çok da kötü değildi, ama çok da parlak sayılmazdı yanlış değilsem, çok zaman oldu.
İşte thiefpliskin hem başlarda bıraktı hem de üstüne çevirmenliği bıraktı. Birisinin çevirmek istediğini söylemişti ama hala hareket yok.

Veritas okuyacak varsa okumasın arkadaş seriyi bitirdikleri yere bak. İnsanın yaptığı işe biraz saygısı olur sonunu getirir bari.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık