Bugün Holyland'e başladım. Hafif ucundan benziyor. Sokak dövüşleri, zayıf çocuğun güçlenmesi felan. Bunda karakterlerin psikolojilerine biraz daha değinilmiş gibi.The Breaker tek geçerim bunun gibi bir seri bulun bana
Bugün Holyland'e başladım. Hafif ucundan benziyor. Sokak dövüşleri, zayıf çocuğun güçlenmesi felan. Bunda karakterlerin psikolojilerine biraz daha değinilmiş gibi.The Breaker tek geçerim bunun gibi bir seri bulun bana
Animesi benimde hoşuma gitmişti de mangada daha sonra ne oluyorda herkes tepkili?Usagi Drop'un sonu en kötü sonlardandır net. Ne gerek var öyle bir şeye. Ne güzel şeker bir seriydi
Bak spoilera yazıyorum. Animesini izleyip mangasını okumamışlar veya mangadan spoiler yememişler bakmasın. Tavsiyedir. Çok bakmak istiyosanız seriyi kafanızda kötü olarak etiketleyin.Animesi benimde hoşuma gitmişti de mangada daha sonra ne oluyorda herkes tepkili?
Netten de okudum. Mangaka nasıl bir kafayla yazdıysa artık.Bak spoilera yazıyorum. Animesini izleyip mangasını okumamışlar veya mangadan spoiler yememişler bakmasın. Tavsiyedir. Çok bakmak istiyosanız seriyi kafanızda kötü olarak etiketleyin.
Rin ve Daikichi aşkı
Türkçe'si yoktu sanırım. Bir grup çeviriyordu da sonuna gelmelerine vardı baya sanırım.Manga'nın türkçesini atabilecek olan var mı ? yoksa ingilizce mi bakayım
Togashi'yi atarinin başından kaldırabilirlerse devam edecek.hunter x hunter mangası sona mı erdi bilgisi olan var mı başlayacagım da
Devam ediyor ama mangakası yatışlarda. Sırtım ağrıyor ayağına yatıp dragon quest oynuyordur. İyimser tahminle 1 sene en kötü 2 sene bölüm gelmez. Şimdiden 3.5 ay oldu.hunter x hunter mangası sona mı erdi bilgisi olan var mı başlayacagım da