Unknown
Onuda okumuştum çizimleri ve hikaye fazla ağır geldi.Devamını getiremedim.Priest oku o zaman.
Onuda okumuştum çizimleri ve hikaye fazla ağır geldi.Devamını getiremedim.Priest oku o zaman.
Manwha olmasın demişsin ama sana Girls of the wild's serisini şiddetle tavsiye ederim. Dövüş ve komedi açısından beni kırıp geçiren bir seridir. Bunun yanı sıra sayacaklarım arasından okumadıklarını da seçebilirsin. Beelzebub, Sun-ken Rock, Historys Strongest Disciple Kenichi, Jackals, Noblesse, The God Of High School, The Breaker, Psyren, Veritas... şimdilik aklıma gelenler bunlar. Seç beğen alCrows gibi dövüş temalı içinde komedi olan manhwa olmayan önerilere açığım..
Dediğim gibi pek manwha sevmiyorum ayrıca Girls of the wild a bakmıştım pek sevememiştim.Beelzebub ın animesini sevmiştim sonlara doğru sıkılsamda ki manga okuyanlar sanırım animesi berbat falan diyordu.Başlamak isterim ama Türkçe çevirisi yok sanırım.Bilmiyorum bir ara kendimi sıkıp Beelzebub ile Gintamaya ingilizce olsada başlamak istiyorum ama hiçbirşey anlamıcağıma eminim. Historys Strongest Disciple Kenichi animesini izlemiştim çeviride yarım yamalak 150 lerden 400 e atlamış..Manwha olmasın demişsin ama sana Girls of the wild's serisini şiddetle tavsiye ederim. Dövüş ve komedi açısından beni kırıp geçiren bir seridir. Bunun yanı sıra sayacaklarım arasından okumadıklarını da seçebilirsin. Beelzebub, Sun-ken Rock, Historys Strongest Disciple Kenichi, Jackals, Noblesse, The God Of High School, The Breaker, Psyren, Veritas... şimdilik aklıma gelenler bunlar. Seç beğen al
Çizimleri baya kötü geldi bana ayrıca yine Türkçe çevirileri yok sanırım..Crows gibi Kyou Kare Ore Wa, Shonan Junai Gumi(Onizuka'nın gençlik yıllarını anlatıyor)
Maşallah, epey seri devirmişsin hani Ama Beelzebub mangasının türkçesi var. Üstelik gerçekten de mangası animesine kıyasla çok daha iyidir. Animesinin ilk bölümünü bile bitirmeyi başaramamıştım. Bunların yanı sıra devamı gelsin öyleyse; Onepunch Man, Change Guy, Wolfen Crest, Deffanse Devil gibi serileri de tavsiye ederim. Ama Wolfen'da komedi yerine ağır şiddet vardır. Peşinen uyarmakta fayda var...Dediğim gibi pek manwha sevmiyorum ayrıca Girls of the wild a bakmıştım pek sevememiştim.Beelzebub ın animesini sevmiştim sonlara doğru sıkılsamda ki manga okuyanlar sanırım animesi berbat falan diyordu.Başlamak isterim ama Türkçe çevirisi yok sanırım.Bilmiyorum bir ara kendimi sıkıp Beelzebub ile Gintamaya ingilizce olsada başlamak istiyorum ama hiçbirşey anlamıcağıma eminim. Historys Strongest Disciple Kenichi animesini izlemiştim çeviride yarım yamalak 150 lerden 400 e atlamış..
Psyren ilgimi çekti biraz daha araştırır arşive eklerim büyük ihtimal.. Veritas manhwa ydı sanırım yinede severek okuyordum taki yarım yamalak birşekilde kaldığını öğrenen kadar ondan sonrada devam etmedim. The Breaker a da bakmıştım aşırı derecede Veritas a benziyordu devamını getirmedim.Sun-Ken Rock ta ise manhwa olsa da okuyordum internetten sonra format attım bilgisayara nerde kaldığımı hatırlamadığım için devam etmedim
Bu arada öneriler için teşşekürler bunları bir ara bir daha bakıcam artık..
Neresinde sadece tecavüz var?! Tamam belki olabilir ama şiddet sahneleri de mevcut seride. Hani şu olay var bir de öteki olay, bir de daha ötekisi de var... Senin için harbi fesatSadece tecavüz var yeme bizi Sacit
Wolfen manga olarak bence pek başarılı bir seri değil.Çok basit bir konusu var.Manganın sonu desen vasat.Çizimleri fena değil ama hentai ile prim yapmaya çalışmış.Onun dışında One Punch an Defence Devil gibi serilerin kalitesini tartışmak bile saçma bence.Maşallah, epey seri devirmişsin hani Ama Beelzebub mangasının türkçesi var. Üstelik gerçekten de mangası animesine kıyasla çok daha iyidir. Animesinin ilk bölümünü bile bitirmeyi başaramamıştım. Bunların yanı sıra devamı gelsin öyleyse; Onepunch Man, Change Guy, Wolfen Crest, Deffanse Devil gibi serileri de tavsiye ederim. Ama Wolfen'da komedi yerine ağır şiddet vardır. Peşinen uyarmakta fayda var...
Öyle de demeseydin. Sonuçta o da bir yapım. Tamam sonu saçma bitmiş veya konu bakımından coşa gelmiş bir seri olabilir ama sonuçta bir seri. Sırf tarzı veya konusu farklı diye köşeye atmanın da gereği yok.Yok la şiddet bile tecavüzün içinde var Ne fesadı, tamam ben fesatım ama ben bile o yazar kadar uçuk değilim
Zaten bir yerden sonra o dediğin şiddet sahneleri de yok oluyor, gereksiz seri.
One-punch man i gördüm direk yüzümde bir gülümseme oluştu o seriyi baya sevmiştim hatırlattığın iyi oldu.16. bölüme falan gelmiştim.Wolfen Criest i de baya sevmiştim fazla Echhi hatta Hentai ye bile kaçmış denebilir ama güzeldi yine.Bu arada fazla şey istemiş olucam ama Beelzebub ın türkçe çeviri linkleri elinde varsa atarsan sevinirim bende bir sorun var sanırım bulamıyorum..Deffanse Devil - İkkitousen pek ilgimi çekmedi Change Guy ın türkçe tanıtımını bile bulamadımMaşallah, epey seri devirmişsin hani Ama Beelzebub mangasının türkçesi var. Üstelik gerçekten de mangası animesine kıyasla çok daha iyidir. Animesinin ilk bölümünü bile bitirmeyi başaramamıştım. Bunların yanı sıra devamı gelsin öyleyse; Onepunch Man, Change Guy, Wolfen Crest, Deffanse Devil gibi serileri de tavsiye ederim. Ama Wolfen'da komedi yerine ağır şiddet vardır. Peşinen uyarmakta fayda var...
Edit: Aklıma gelmişken Ikkitousen serisini de es geçmemek gerek. Birbirinden dehşet dövüşlerin var olduğu su götürmez bir gerçek
Basit bir amv
[YOUTUBE]Yty5LJFuvis[/YOUTUBE]
İşte ona lafım yok.Biliyon ben kesinimdir Kurtlara o kadar güzel yaklaşıpta bu kadar berbat edilmesi gerçekten yetenek ister.