Claymore,Ubel Blatt tarzı serilere bakabilirsin.Okuduğum en iyi kurgu eserin Berserk olduğunu düşünüyorum. Bu minvalde manga önerileriniz var ise incelemekten keyif duyarım.
Claymore,Ubel Blatt tarzı serilere bakabilirsin.Okuduğum en iyi kurgu eserin Berserk olduğunu düşünüyorum. Bu minvalde manga önerileriniz var ise incelemekten keyif duyarım.
Asistanları ve bir arkadaşı devam ediyor bildiğim kadarıyla ancak çıkış tarihleri konusunda kesinlik yok.Bu serinin durumu ne. Devam ediyor mu durduruldu mu?
Teşekkür ederim.
Teşekkürler. Her iki eseri de inceleyeceğim.Claymore,Ubel Blatt tarzı serilere bakabilirsin.
Çok iyi seri birazını ingilizce okumuştum. Türkçeye çeviren yok mu?I Become A Fool When It Comes To My Daughter
I Become a fool when it comes to my Daughter is a Manga/Manhwa/Manhua in (English/Raw) language, Manhwa series is written by Updating This Comic is Aboutwww.mangaread.org
Monster'in mangasını hiç Türkçe görmedim. İngilizce diyorsan çok var.
Monster | MangaLife
Read Monster Online For Free. The latest Manga Chapters of Monster are now available.manga4life.com
Pluto (Robotlu)
Gunjou (Psikolojik)
Liar Game (Akıl Oyunları)
Pluto manga-tr,Liar Game tortugadan okuyabilirsin.Gunjou çeviren site sanırım kapandı ama bölümler mangadex de vardır muhtemelen.Bu serileri okumak için türkçe site önerin var mı