Dr. Stone var. Okumadım ama bayağı konuşuluyor.Geniş evrenden kastım Lotr gibi. Konuş konuş bitmeyecek bir seri arıyorum. Ve tercihen yeni başlamış.
Dr. Stone var. Okumadım ama bayağı konuşuluyor.Geniş evrenden kastım Lotr gibi. Konuş konuş bitmeyecek bir seri arıyorum. Ve tercihen yeni başlamış.
Fire Punch var bide. Bitmiş bir seri ama üzerine konuşulur bence.Edens Zero
Jujutsu Kaisen
Burn the Witch
Dr. Stone
Teşekkürler bakacağım bunlara. Başka önerilere hala açığım.
Milenyum nesli mangakalar yavaş yavaş çekiliyor. One Piece bile sona yaklaştı. Ben yeni çağın Dragon Ball'unu, One Piece'ini arıyorum. Bu yüzden özellikle yeni serilerle ilgileniyorum.Fire Punch var bide. Bitmiş bir seri ama üzerine konuşulur bence.
Sonu çok bozmuş duyduğuma göre. :/Noblesse kesinlikle okunmalı. Webtoon okumayı sevmeyen beni bile webtoon'a sevdirdi.
Şuan iyi gidiyor bende(360'tayım). Komedi ve aksiyonu baya iyi. Tek sıkıntı komedinin hep aynı durumlardan kaynaklanması daha farklı durumlarda olabilirdi. Bir yerden sonra hep aynı olunca güldürmemeye başlıyorSonu çok bozmuş duyduğuma göre. :/
O tarz bir seri daha gelmez.Çabuk tüketim parayı bulalım kaçalım serileri gelir.Db ve op gibi uzun animeler çıkaracak seriler artık biraz zor gelir bence.Milenyum nesli mangakalar yavaş yavaş çekiliyor. One Piece bile sona yaklaştı. Ben yeni çağın Dragon Ball'unu, One Piece'ini arıyorum. Bu yüzden özellikle yeni serilerle ilgileniyorum.
Ülke fark etmiyorsa yeni OP veya S seviye manga diyebileceğim bir tek ToG var benim bildiğim. Yeni değil diye düşünme uzun serilerin kaderinde ara vermek var. Kasıma kadar dönmeyeceği kesin. Devam edene kadar güncele gelme ihtimalin bile var. Animesinin müzikleri ile okursan nasıl güncele geldiğini anlamazsın zaten. Kalitesi dışında evreni de çok geniş. Sağlığı elverdiği sürece isterse 20 yıl daha devam ettirir seriyi. Yaşı da Oda'ya göre epey genç adamın. Bir nevi sonraki nesli diyebiliriz. Büyük öneme sahip serilerden esinlendiği hissediliyor ama rahatsız etmiyor.Milenyum nesli mangakalar yavaş yavaş çekiliyor. One Piece bile sona yaklaştı. Ben yeni çağın Dragon Ball'unu, One Piece'ini arıyorum. Bu yüzden özellikle yeni serilerle ilgileniyorum.