Dr. Stone'a bak bir bence.Hocam Toriko'yu siz mi çevirmiştiniz. Sanki çeviri kısmında sizin Nickiniz vardı. Toriko gibi güzel bir shounen seri tavsiye edebilir misiniz?
Dr. Stone'a bak bir bence.Hocam Toriko'yu siz mi çevirmiştiniz. Sanki çeviri kısmında sizin Nickiniz vardı. Toriko gibi güzel bir shounen seri tavsiye edebilir misiniz?
Dr. Stone güzel. Diğerini bir iki sayı falan okudum fazla bilgim yok.Bende burayı arıyordum.
Dr.Stone veya The God of High School'u okuyan var mı? Güzel mi bunlar?
Evet evet baktım biraz ilgimi çekti.Dr. Stone güzel. Diğerini bir iki sayı falan okudum fazla bilgim yok.
Dr. Stone'a düşünmeden başla direktBende burayı arıyordum.
Dr.Stone veya The God of High School'u okuyan var mı? Güzel mi bunlar?
Feng Shen Ji oku. Torikonun seinen hali gibi düşün aksiyona doyurur.Bana akıcı eglenceli çok kafa açmayan bir kaç manga önerebilir misiniz?
Türkçe - İngilizce fark etmez. İçerik olarak romantizm hariç her şey olabilir. Çizimleri de kaliteli olsun lütfen.
Bir bakayım. Toriko'nun verdiği tadı verirse ne ala.Feng Shen Ji oku. Torikonun seinen hali gibi düşün aksiyona doyurur.
Feng shen bitti var mı bu tadlar da başka güzel önerilerin.Feng Shen Ji oku. Torikonun seinen hali gibi düşün aksiyona doyurur.