Desteklemekte lazım.Türkiye de güzel işler oluyor artık
Benim de Naruto ciltlerini alma planım var. Önümüzdeki ay alabilirim. Yakında ilk Sasuke vs Naruto dövüşünü içeren cilt basılacak.one piece ve naruto bendede 19 a kadar var. bleach daha sonradan basılmaya baslandı o yüzden hiç almadım. boyama kitabı gibi ama olsun onuda alcam sonraha birde opnin 16. cildinde iki sayfayı ters basmıslar degiştirmem lazım.
son olarakta deaht noteu anime olarak kabullendim mangasını almayı düşünmüyorum![]()
oha fiyatlara bak bende 2 3 tane manga var 1 tane asterix ile oburiks var 3 tane amazonda zamlanmayan çizgi roman var onları aldım toplam herhalde 300 400 veya 500 lira tutmuştur yok arkadaş ben kaçaktan okuycam bundan sonra.Fiyatlarını merak eden arkadaşlar olursa diye bilgilendirme amaçlı yazayım;
Türkçe Death Note'ları tanesi 7 liradan D&R'in internet sitesinden, Türkçe Naruto ve One Piece'leri tanesi 8 liradan gittigidiyor'dan, ingilizce olan tüm mangaları ise (OP,Naruto,SlamDunk) tanesi 25 liradan aldım. Çok uçuk olduğuna bakmayın, verdiğinize değiyor kesinlikle.