Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Malazan: Book of the Fallen

Kitapların yayınlanma tarihleri arasında birer yıl olmasına rağmen yazarın bu denli gelişmesi ilginç. Üçüncü kitabı yeni bitirdim ve elimin altında olmasaydı seriyi bırakacaktım. İlk kitaptan sonra kalan 9 kitaba dönüp bakmanız için baya ikna edilmiş olmanız lazım, elimde hazırda iki kitap daha vardı işte. O kitaptan hallice metinler bütününü nasıl yazmış, onu yazdıktan birer yıl sonra Buzun Anıları gibi bir eseri nasıl yazmış, ilginç bir fenomen olarak kalacak aklımda. Araya başka bir kitap alıp seriye devam edeceğim🤗
Yazar aslında antropoloji okumuş ilk kitabı yazdığı sıra daha amatörmüş. Sonrasında yazarlık eğitimi alarak kendini geliştirmiş diye duymuştum. Kitapların arasında ki farkın sebebi bu olabilir.

Yazar aslında antropoloji okumuş ilk kitabı yazdığı sıra daha amatörmüş. Sonrasında yazarlık eğitimi alarak kendini geliştirmiş diye duymuştum. Kitapların arasında ki farkın sebebi bu olabilir.
Böyle bir şey olduğu belliydi. 1500 sayfa bunun ceremesini çekiyorsun ve bu alınabilecek bir risk değil gerçekten. Ki üçüncü kitapta da devam eden sıkıntılar var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık