Ortalama olarak biliyorum uç örnekleri olduğunuSavaş lordu ve süpernova diye bir güç seviyesi yok. Hatta koramiral diye de yok. Bu gruptaki adamların aralarında dağlar kadar seviye farkı var.
Bunların yerine sağ kol-sol kol tarzı seçenekler eklemen daha iyi olurdu. Çünkü bu adamların ortalamasını almak da sıkıntı.Ortalama olarak biliyorum uç örnekleri olduğunu
sağ kollarınkide biraz sıkıntı gibi biri 70inde amirale kafa tutuyor diğeri zoroyaBunların yerine sağ kol-sol kol tarzı seçenekler eklemen daha iyi olurdu. Çünkü bu adamların ortalamasını almak da sıkıntı.
Tartışma Kısmına da bakmıştım var mı diye ama sanırım görememişim.Böyle bir konu zaten var hocam.[Tartışma] - Magellan'ın Seviyesi
Günün büyük bir bölümünü tuvalette geçiren zehir manyağı bu ağabeyimiz, seride en fazla etkin görmek istediğim karakterlerden biridir; Impel down'da karşısında olanlar saldırmaya dahi cürret edemeyip kaçmıştırlar bu korsanların arasında crocodile, jinbei, mr1 inazuma buggy ve onlarca ayak...www.korsanfan.com
O tekmeyi yedikten sonra hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalkıyordu Zaten adam akıllı kimse hasar veremedi Magellan'a ve Teach bile Magellan'ı hafife aldığı için az daha tüm tayfası ile birlikte ölüyordu Sonrasında yine böyle bir riski aldığını sanmıyorum 6.seviyeden topladığı adamlar kendi tayfası ve Shiryu ile birlikte Magellan'a girdiklerini düşünüyorum ve Magellan'ı sadece yaralayıp bayılta bildiler.Zaman atlaması öncesi Luffy ile bu kadar uğraşıp uçan adam nasıl amiral seviyesi olabilir ki?
Güçlense 2 yılda yine de olamaz bence.